Повезане вести

Пикси, легендо, ми и даље верујемо – сад да покажемо ко смо

Пикси, легендо, ми и даље верујемо – сад да покажемо ко смо

Нова 25.11.2022
Није било онако како смо се надали, па чак ни онако како смо очекивали, али две утакмице су сасвим довољне да покажемо шта знамо и можемо Фудбалери Србије нису се нимало лепо провели на утакмици са Бразилом у првом колу групне… »
‘Знали смо и пре да ће камерун и швајцарска бити важнији’: Лукић и Павловић верују у пролаз! (видео)

‘Знали смо и пре да ће камерун и швајцарска бити важнији’: Лукић и Павловић верују у пролаз! (видео)

Хот спорт 25.11.2022
Упркос поразу, верују у себе! Србија се на Светском првенству у Катару налази у групи са Бразилом, Камеруном и Швајцарском. Претрпели смо пораз од Бразила, али следе два изузетно битка дуела, морамо да упишемо победе, како би… »
Ево шта је пикси рекао играчима након пораза:’ Морамо да дигнемо главе – Само позитивна енергија!’ (видео)

Ево шта је пикси рекао играчима након пораза:’ Морамо да дигнемо главе – Само позитивна енергија!’ (видео)

Хот спорт 25.11.2022
Сада следе два кључна дуела. Иако је Србија јуче поражена у оквиру првог кола групне фазе Светског првенства у Катару, времена за очајавање нема. Следе дуели са Камеруном и Швајцарском, а ако желимо даље, морамо изаћи као… »
Сенегалци рутински до тријумфа, историјски гол Катараца

Вести онлине 25.11.2022
Сенегал је остварио прву победу на Мондијалу у Катару, Африканци су очекивано славили против селекције домаћина Катара, која је показала допадљиву игру у другом полувремену – 3:1. Чинило се да ће Сенегал без већих проблема… »
Катар се уписао: Домаћини показали да знају да играју фудбал, али Сенегалци рутински привели утакмицу крају! (видео)

Катар се уписао: Домаћини показали да знају да играју фудбал, али Сенегалци рутински привели утакмицу крају! (видео)

Хот спорт 25.11.2022
Занимљив сусрет, а није се баш очекивало! Репрезентација Сенегала савладала је Катар на стадиону Ал Тумама у оквиру првог меча другог кола групе А Светског првенства – 3:1. Очекивано, Сенегалци су од почетка преузели… »

Н1 Инфо 25.11.2022
Сенегал је остварио прву победу на Мондијалу у Катару, Африканци су очекивано славили против селекције домаћина Катара, која је показала допадљиву игру у другом полувремену – 3:1. Чинило се да ће Сенегал без већих проблема… »

Спорт клуб 25.11.2022
"То нисмо били ми!" "Орлови" грме после пораза од Бразила: Требало је да будемо храбрији, требало је! (видео)

"То нисмо били ми!" "Орлови" грме после пораза од Бразила: Требало је да будемо храбрији, требало је! (видео)

Вечерње новости 25.11.2022
СРБИЈА и Бразил састали су се на Светском првенству у фудбалу, а дан након тог дуела на ред је дошло редовно обраћање за јавност наше националне селекције, које можете уживо да пратите уз портал "Новости". Фото: ФСС Подсетимо… »
Само што се кренуло са центра: Сенегалци врло брзо дуплирали предност – домаћини немају идеју како да нападну! (видео)

Само што се кренуло са центра: Сенегалци врло брзо дуплирали предност – домаћини немају идеју како да нападну! (видео)

Хот спорт 25.11.2022
Одмах гол за Сенегал! Репрезентације Катара и Сенегала на стадиону Ал Тумама играју први меч другог кола групе А Светског првенства. Након првог полувремена резултат је био 1:0 голом Дије. Лоша реакција одбрамбеног играча Катара… »
Две бомбе бодриле наше Орлове! Карлеуша и Милица Павловић замешале и запалиле Дубаи, а онда им се придружио и он! Видео

Две бомбе бодриле наше Орлове! Карлеуша и Милица Павловић замешале и запалиле Дубаи, а онда им се придружио и он! Видео

Мондо 25.11.2022
Јелена Карлеуша и Милица Павловић тренутно бораве у Дубаију одакле су бодриле нашу фудбалску репрезентацију. Јелена Карлеуша и Милица Павловић тренутно бораве у Дубаију одакле су бодриле нашу фудбалску репрезентацију… »
Тијаго Силва пецнуо Пиксија: Да је мало боље анализирао…

Тијаго Силва пецнуо Пиксија: Да је мало боље анализирао…

Вести онлине 25.11.2022
Бразилски фудбалер Тијаго Силва рекао је да је селектор репрезентације Србије Драган Стојковић изјавама пре меча те две селекције на Светском првенству показао непоштовање према његовом тиму. Селектор Србије је дан пре утакмице… »
Јк и Милица Павловић бодриле орлове, А онда им се на изненађење свих придружио он! Запалили дубаи, фантастична тројка! (фото)…

Јк и Милица Павловић бодриле орлове, А онда им се на изненађење свих придружио он! Запалили дубаи, фантастична тројка! (фото)…

Курир 25.11.2022
Јелена Карлеуша већ неколико дана ужива на одмору у Дубаију, а њена колегиница и пријатељица Милица Павловић се нашла на истом месту, будући да је претходно вече певала у "фан зони". Наиме, како је капацитет у Катару био мали… »
Откривени детаљи из свлачионице "орлова" Ево шта је селектор Стојковић замерио играчима

Откривени детаљи из свлачионице "орлова" Ево шта је селектор Стојковић замерио играчима

Ало 25.11.2022
Фудбалери Бразила били су бољи од Србије, а сада се појавио један детаљ из свлачионице наше селекције. Једноставно нисмо могли више од овога. Изгубили смо 2:0, а селектор Стојковић имао је шта да замери играчима. Никола… »
Тите: Србија је играла добро, али тешко је задржати ритам

Тите: Србија је играла добро, али тешко је задржати ритам

Нови магазин 25.11.2022
Селектор фудбалске репрезентације Бразила Тите рекао је да је Србија играла добро у првом полувремену али да није успела да задржи такав ритам у другом делу вечерашње утакмице и да је уверен да ће његов играч Нејмар и даље… »
Интервју - то што сам ја играо, више не постоји! Холандска легенда за МОНДО: Свиђају ми се три српска играча, пролазите!

Интервју - то што сам ја играо, више не постоји! Холандска легенда за МОНДО: Свиђају ми се три српска играча, пролазите!

Мондо 25.11.2022
Чувени холандски фудбалер Рафаел ван дер Варт одвојио је неколико минута на полувремену утакмице Србије и Бразила да говори за МОНДО, а посебно се насмејао на питање о "умирању" позиције десетке на којој је играо. /од репортера… »
Јесу ли они баш толико јаки? Ма, било је и до нас: Миленковић открио шта је Пикси посебно замерио играчима Србије

Јесу ли они баш толико јаки? Ма, било је и до нас: Миленковић открио шта је Пикси посебно замерио играчима Србије

Мондо 25.11.2022
Никола Миленковић није био нарочито задовољан игром Србије, посебно у другом полувремену, а одбио је да алиби за пораз буде у "моћном Бразилу". Гледа само себе... /од репортера МОНДА Милутина Вујичића из Катара/. Никола… »

Вести дана »