Повезане вести

Цеца Ражнатовић коначно открила какви мушкарци је привлаче: "Ванземаљци са плочицама"

Цеца Ражнатовић коначно открила какви мушкарци је привлаче: "Ванземаљци са плочицама"

Телеграф 26.11.2022
Цеца се у разговору са пријатељицом дотакла и мушкараца. О љубавном животу фолк звезде Светлане Цеце Ражнатовић годинама се спекулише и нагађа. Наиме, певачицина веза са Богданом била је у жижи јавности, а Ражнатовићева је… »
Цеца угасила Сашу поповића! Жестока прозивка иза камера Звезде Гранда: Кад му је овако одбрусила, само је заћутао!

Цеца угасила Сашу поповића! Жестока прозивка иза камера Звезде Гранда: Кад му је овако одбрусила, само је заћутао!

Блиц 25.11.2022
У најновијој епизоди "Цеца схов" који се емитује сваког петка од 22.00 часа на Блиц телевизији на МТС каналу 115 гледаоци ће имати прилике да виде какав је однос између жирија када се камере угасе. Камере Блиц телевизије пратиле… »
"Светлана опрости": Цецини пријатељи признали шта им највише смета код ње - оваква је приватно!

"Светлана опрости": Цецини пријатељи признали шта им највише смета код ње - оваква је приватно!

Блиц 25.11.2022
У емисији "Схов се наставља" која се емитује сваког петка од 22.55 часова на Блиц телевизији на МТС каналу 115, гостовали су певачица Марина Висковић и композитор Дамир Хандановић, који су говорили о свом познанству и дружењу… »
Цеца открила да ли има новог дечка! Јавно проговорила о свом љубавном животу: "Сад могу само да уживам"

Цеца открила да ли има новог дечка! Јавно проговорила о свом љубавном животу: "Сад могу само да уживам"

Блиц 25.11.2022
У новој епизоди серијала "Цеца схов" који се емитује петком од 22х на Блиц телевизији на МТС каналу 115, Светлана Цеца Ражнатовић открива детаље свог љубавног живота. У разговору са пријатељицом, текстописцем Биљаном Спасић… »
"Ја сам ожењен, имам дете на путу": Вељко отворено проговорио о сметњама у животу: Све шокирао изјавом!

"Ја сам ожењен, имам дете на путу": Вељко отворено проговорио о сметњама у животу: Све шокирао изјавом!

Блиц 25.11.2022
У новој епизоди "Цеца схов" који се емитује у петак, 25. новембра на Блиц телевизији (МТС канал 115) Вељко Ражнатовић говори о својој боксерској каријери. Иако доста времена мора да проведе на тренинзима, Вељко истиче да за то… »
Овако се Цеца и Анастасија понашају према трудној богдани! Вељкова жена проговорила како се осећа, а Анастасија једном…

Овако се Цеца и Анастасија понашају према трудној богдани! Вељкова жена проговорила како се осећа, а Анастасија једном…

Блиц 25.11.2022
У новој епизоди документарно-играног серијала "Цеца схов" који се емитује сваког петка од 22.00 часа на МТС каналу 115 на Блиц телевизији испливаће право однос између Цеце, Анастасије и Богдане. Певачица Светлана Цеца Ражнатовић… »

Вести дана »