Povezane vesti
"Mi u godinama nismo za bacanje": Branislav iz Crne Gore u 88. godini upisao fakultet (video)
Večernje novosti 26.11.2022
UPRKOS godinama, crnogorac Branislav Radulović postao je brucoš u 88. godini. Odlučio je da upiše Mašinski fakultet i naišao na doborodošlicu studenata i profesora. Foto: Jutjub/RTCG - Zvanični kanal - Hoću da dokažem da mi stari u godinama nismo za… »
Crnogorac u 88. godini upisao fakultet
Sputnik 26.11.2022
Uprkos godinama, crnogorac Branislav Radulović postao je brucoš u 88. godini. Odlučio je da upiše Mašinski fakultet i naišao na doborodošlicu studenata i profesora. „Hoću da dokažem da mi stari u godinama nismo za bacanje i da imamo potencijal koji… »
Vesti dana »

Nezapamćena intervencija policije u Novom Sadu: suzavac, hapšenja, ulazak u Rektorat
Mašina pre 2 satajoš 19 povezanih

uživo Neredi u Novom Sadu: Studenti i građani izašli iz Rektorata, policija u Kampusu
NIN pre 1 satjoš 17 povezanih

Juriš na polufinale EP: Evo gde možete da pratite sudar Srbije i Finske na Evrobasketu! Zvanično: Nemanja Nedović potpisao! (foto)
Hot sport pre 9 minutajoš 31 povezana

"Bio je jednostavno bolji teniser": Novaka ceo život napadali, zato sad neće to da radi Sineru i Alkarazu
Mondo pre 2 satajoš 63 povezane