Povezane vesti
"Mi u godinama nismo za bacanje": Branislav iz Crne Gore u 88. godini upisao fakultet (video)
Večernje novosti 26.11.2022
UPRKOS godinama, crnogorac Branislav Radulović postao je brucoš u 88. godini. Odlučio je da upiše Mašinski fakultet i naišao na doborodošlicu studenata i profesora. Foto: Jutjub/RTCG - Zvanični kanal - Hoću da dokažem da mi stari u godinama nismo za… »
Crnogorac u 88. godini upisao fakultet
Sputnik 26.11.2022
Uprkos godinama, crnogorac Branislav Radulović postao je brucoš u 88. godini. Odlučio je da upiše Mašinski fakultet i naišao na doborodošlicu studenata i profesora. „Hoću da dokažem da mi stari u godinama nismo za bacanje i da imamo potencijal koji… »
Vesti dana »
OTKRIVAMO Kako je tužilac iz Kruševca raskrinkao uticaj BIA na promenu izborne volje za članove Saveta tužilaštva i zašto se ministar pravde protivi da se sprovede israga
Nova pre 45 minutajoš 10 povezanih
Udruženja tvrde da je vlast ubacila ljude u njihove redove da bi razbila proteste poljoprivrednike
Beta pre 9 satijoš 19 povezanih
Izborna komisija u Knjaževcu poništila rešenje o proglašenju liste "Aleksandar Vučić - Knjaževac, naša porodica"
Newsmax Balkans pre 3 satajoš 23 povezane
Sijarto: NIS spreman da pošalje dizel u Mađarsku ako bude bilo potrebno, MOL i Rusi se usaglasili o preuzimanju
Danas pre 2 satajoš 76 povezanih