Povezane vesti

Narednih dana oblačno, tmurno i prohladno, moguća i slaba kiša

NoviSad.com 27.11.2022
Novi Sad – Meteorolozi za kraj novembra i početak decembra njavljuju oblačno, tmurno i prohladno vreme, a moguća je i slabe kiše. Danas, nakon maglovitog jutra, oblačno uz slab vetar sa maksimalnom temperaturom oko šest stepeni. Sutra oblačno… »

Oblačno, ali suvo

Dnevnik 27.11.2022
NOVI SAD: U noći između subote i nedelje je moguća slaba kiša, a na vrhu Fruške gore susnežica. U nedelju oblačno, ali suvo. Vetar slab severni. Minimalna temperatura 3, a maksimalna 6 stepeni. Uveče suvo i hladno. VOJVODINA: U noći subota na… »

Hladno i kišovito jutro! Do 7 stepeni danas uz moguć sneg, od ponedeljka bez padavina - evo šta nas čeka sledeće nedelje

Mondo 27.11.2022
Danas će u Srbiji biti minimalna temperatura od 0°C do 4°C, a maksimalna od 3°C do 7°C. Danas će u Srbiji biti minimalna temperatura od 0°C do 4°C, a maksimalna od 3°C do 7°C. Srbija: U nedelju oblačno i malo hladnije sa slabom kišom, a na… »

Danas oblačno, u višim predelima sa snegom, do 7 stepeni

RTV 27.11.2022
NOVI SAD - U Srbiji će danas jutro biti maglovito, tokom dana oblačno, u nižim predelima mestimično sa kišom, na jugu i jugoistoku Srbije ponegde i sa susnežicom i snegom, a u višim predelima sa snegom uz formiranje ili povećanje visine snežnog… »

Vesti dana »