Povezane vesti
Vučić: Čuo sam se sa Piksijem, znam kad je teško pružiti nekome podršku
Danas 29.11.2022
– Strastveno navijam za našu reprezentaciju. Kao svi normalni ljudi sekirate se , nervirate se, vaš posao je da uvek podržite svoj tim, svoju reprezentaciju – rekao je predsednik Aleksandar Vučić za TV Pink iz Norveške gde se nalazi se u zvaničnoj poseti… »
Predsednik Vučić: Strastveno navijam za reprezentaciju Srbije, čuo sam se sa Piksijem, Hrvate čeka nimalo laka utakmica
Večernje novosti 28.11.2022
PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić nalazi se u zvaničnoj poseti Norveškoj, gde je jutros, u okviru dvodnevne posete Oslu, on je na početku večerašnjeg obraćanja naciji govorio i o fudbalerima Srbije koji se takmiče na Svetskom prvenstvu u Kataru. Foto… »
Vesti dana »
(VIDEO) Studenti dočekani u Ubu uz baklje: "Ljudi koji organizuju kontraskup da se ugledaju na nas"
N1 Info pre 17 minutajoš 7 povezanih
Pokrenuta istraga protiv grupe osumnjičene za trgovinu drogom, oružjem i eksplozivom
RTV pre 4 satijoš 38 povezanih
Lončar o smrti dva pacijenta u Čačku: Biće sankcija ako se utvrdi krivica, bolnica pod pojačanim nadzorom
Insajder pre 17 minutajoš 66 povezanih
Advokatska komora Srbije najavila trodnevnu obustavu rada zbog izmena pravosudnih zakona
Insajder pre 10 satijoš 15 povezanih
Protest poljoprivrednika u Bogatiću, mlekari u Mrčajevcima nastavljaju blokadu Ibarske magistrale
RTS pre 7 minutajoš 46 povezanih