Povezane vesti
"Jel osećaš nešto prema njoj?" Sukobili se Majini momci, Bilal i Car nasrnuli jedno na drugo (foto)
Alo 30.11.2022
Haos prve večeri. Tek što je ušao u "belu kuću", Filip Car sukobio se sa Bilalom Brajlovićem. -Jesam ti ja jazavac? - pitao je Bilal. -Ti si mene prvi spominjao, ne ja tebe - odgovorio je Car. -Stani, da ga pitam nešto - nastavio je Brajlović… »
Hladan tuš Filip Car ušao u Zadrugu, Maja ne zna šta ju je snašlo, evo kako se pozdravila sa bivšim dečkom! (foto)
Alo 30.11.2022
Sinoć se u "belu kuću" uselio bivši zadrugar koji je svojim ulaskom napravio pravu pometnju. FIlip Car svojim ulaskom u Zadrugu 6 napravio je totalnu pometnju među ukućanima. Njegovo učešće odmah je uticalo i na njegovu bivšu devojku, Maju… »
"Jesam ti Ja nešto uradio?" Bilal i Maja ne prestaju da se svađaju, Marinkovićeva ne može da sakrije uzbuđenje zbog…
Alo 30.11.2022
Ne smiruje se. Nakon što se njen bivši dečko Filip Car uselio u "belu kuću", Maja Marinković nije mogla da se sastavi. Ona se najpre posvađala sa dečkom Bilalom Brajlovićem koji joj je određivao šta sme da obuče, a potom nije mogla da oktljuča… »
Vesti dana »
Studenti u blokadi objavili sat koji otkucava do 27. januara uz poruku: Naljuti se čoveče
Insajder pre 10 satijoš 11 povezanih
"Već ove nedelje će se izricati i pokretati postupci protiv onih koji krše zakon": Slavica Đukić Dejanović o gorućim temama u prosveti
Blic pre 5 satijoš 26 povezanih
Vilander uveren da Zverev može da pobedi Đokovića na Australijan openu: „Daću vam dva razloga zašto“
Nova pre 1 satjoš 28 povezanih