Повезане вести

Лалић: Мислио сам да је Миљковић Беливуков возач

Лалић: Мислио сам да је Миљковић Беливуков возач

Политика 02.12.2022
У напетом дијалогу са другооптуженим, сведок окривљени говорио је о Звицеровим гласовним порукама, убиству на шинама и блиндираним вратима бункера на стадиону Партизана. Севале су варнице јуче у судници Посебног одељења Вишег… »
Завршено данашње суђење клану Беливук: Миљковић и Лалић се вређали, помињали Звицера, мотке и задњице

Завршено данашње суђење клану Беливук: Миљковић и Лалић се вређали, помињали Звицера, мотке и задњице

Телеграф 02.12.2022
Данашње суђење клану Беливук протекло у свађи Миљковића и Лалића. Данашње суђење организованој криминалној групи Вељка Беливука завршило се у 14 часова у Специјалном суду. Сведочио је окривљени сведок Срђан Лалић. Питања… »
Суђење Беливуковом клану: Миљковић повишеним тоном испитивао Лалића

Суђење Беливуковом клану: Миљковић повишеним тоном испитивао Лалића

Н1 Инфо 02.12.2022
Испитивањем окривљеног сарадника Срђана Лалића у Посебном одељењу за организовани криминал Вишег суда у Београду, настављено је суђење Беливуковом клану за седам тешких убистава и друга кривична дела. Већина адвоката… »
Суђење Беливуковој групи: Говорило се о Звицеру, „убиству на шинама“, кинеским блиндираним вратима и познанствима у појединим…

Суђење Беливуковој групи: Говорило се о Звицеру, „убиству на шинама“, кинеским блиндираним вратима и познанствима у појединим…

Данас 02.12.2022
Марко Миљковић, окривљен да је уз Вељка Беливука водио криминалну групу одговорну за седам убистава, испитивао је данас сведока окривљеног Срђана Лалића на претресу који је одржан данас у Специјалном суду. Окружен са више… »
Миљковићу, мислио сам да си вељин шофер! Свађа у судници, на ове Лалићеве речи Месар је побеснео - ниси ми био битан!

Миљковићу, мислио сам да си вељин шофер! Свађа у судници, на ове Лалићеве речи Месар је побеснео - ниси ми био битан!

Мондо 02.12.2022
На данашњем суђењу Беливуку и Миљковићу и њиховој криминалној групи, на ред је дошло испитивање сведока сарадника, а у судници је напето јер оптужени Миљковић испитује Срђана Лалића. На данашњем суђењу Беливуку и… »
Србија и криминал: Три ствари које треба да знате из треће недеље суђења Беливуку

Србија и криминал: Три ствари које треба да знате из треће недеље суђења Беливуку

BBC News 02.12.2022
Апликација Скај и преписке, наводна убиства, односи међу члановима групе и њихова примања обележила су трећу недељу суђења групи Вељка Беливука, које је једно од најзначајнијих у Србији у последњој деценији. Апликација Скај… »
Лалић одговарао на питања Миљаковића: „Нећеш више да ми наређујеш“

Лалић одговарао на питања Миљаковића: „Нећеш више да ми наређујеш“

Инсајдер 02.12.2022
После четири дана сведочења окривљеног сведока Срђана Лалића, током којих је дао изјаву, одговарао на питања судије, тужилаца, адвоката оптужених, на ред су дошла и питања другоокривљеног Марка Миљковића. Првоокривљени… »
Настављено суђење Беливуковој групи: Препирка и увреде између Миљковића и Лалића током испитивања

Настављено суђење Беливуковој групи: Препирка и увреде између Миљковића и Лалића током испитивања

Еуроневс 02.12.2022
У Специјалном суду у Београду данас је испитивањем окривљеног-сарадника Срђана Лалића настављено суђење припадницима организоване криминалне групе Вељка Беливука и Марка Миљковића, који се потврђеном оптужницом терете за… »
Одбијени захтеви за укидање притвора појединим припадницима Беливукове групе, наставак суђења 20. децембра

Одбијени захтеви за укидање притвора појединим припадницима Беливукове групе, наставак суђења 20. децембра

РТС 02.12.2022
Испитивањем окривљеног-сарадника Срђана Лалића, у Специјалном суду у Београду настављено је суђење припадницима организоване криминалне групе Вељка Беливука и Марка Миљковића, који се потврђеном оптужницом терете за седам… »
Прште варнице на суђењу клану Веље Невоље – Касапин Лалић не престаје да шокира: Смеће, био си ми небитан, мислио сам да си…

Прште варнице на суђењу клану Веље Невоље – Касапин Лалић не престаје да шокира: Смеће, био си ми небитан, мислио сам да си…

Нова 02.12.2022
Пред Специјалним судом у Београду данас се наставља суђење криминалној групи Вељка Беливука и Марка Миљковића, оптуженој за седам убистава, отмице, силовање и друга тешка кривична дела. Очекује се да данас своје излагање… »
"Миљковићу, ти си смеће": Готово суђење клану Веље Невоље, жесток окршај у судници око Лалићевог ујака, амбасадора Србије…

"Миљковићу, ти си смеће": Готово суђење клану Веље Невоље, жесток окршај у судници око Лалићевог ујака, амбасадора Србије…

Блиц 02.12.2022
У Специјалном суду у Београду почео је наставак суђења озлоглашеном криминалном клану Вељка Беливука и Марка Миљковића који је оптужена за седам убистава, силовање, трговину дрогом и оружјем. Судско веће је донело решење да… »
Буран дан на суђењу беливуковој криминалној групи! Лалић и Миљковић се свађали и вређали: "Увлачи ми породицу, смеће једно"…

Буран дан на суђењу беливуковој криминалној групи! Лалић и Миљковић се свађали и вређали: "Увлачи ми породицу, смеће једно"…

Курир 02.12.2022
У Специјалном суду у Београду данас је настављено суђење Вељку Беливуку и припадницима његове криминалне групе, која је оптужена за седам убистава, силовање, трговину дрогом и оружјем. 13.58 - Одбијен предлог Судско веће… »
Лалић: Нисам пријавио убиство Милошевића да Беливук и Миљковић не би ишли у затвор

Лалић: Нисам пријавио убиство Милошевића да Беливук и Миљковић не би ишли у затвор

РТВ 02.12.2022
БЕОГРАД - Окривљени-сарадник тужилаштва Срђан Лалић рекао је данас, у наставку суђења припадницима организоване криминалне групе Вељка Беливука и Марка Миљковића, да убиство Властимира Милошевића није пријавио да Миљковић и… »
"Жао ми је што те нисам пребио": Мук у боксу за оптужене! Лалић једном реченицом изнервирао Миљковића

"Жао ми је што те нисам пребио": Мук у боксу за оптужене! Лалић једном реченицом изнервирао Миљковића

Курир 02.12.2022
После паузе на суђењу Вељку Беливуку и његовој кримиалној групи, а пре него што је Марко Миљковић наставио да поставља питања сведоку сараднику Срђану Лалићу, он је био весео и насмејан и покушавао је да разговара са… »
"Звицер ми је послао слику из болнице са цревом у устима и подигнутим палцем": Лалић проговорио о вођи кавачког клана

"Звицер ми је послао слику из болнице са цревом у устима и подигнутим палцем": Лалић проговорио о вођи кавачког клана

Курир 02.12.2022
Срђан Лалић, сведок сарадник, наставио је данас сведочење на суђењу Вељку Беливуку и припадницима његове криминалне групе, а питања му је постављао оптужени Марко Миљковић. Између осталог, питао га је да ли познаје Радоја… »
"Не увлачи ми породицу, смеће једно!" Лалић побеснео на Миљковића у судници због сестре: Жао ми је што те нисам тукао!

"Не увлачи ми породицу, смеће једно!" Лалић побеснео на Миљковића у судници због сестре: Жао ми је што те нисам тукао!

Мондо 02.12.2022
Испитивање сведока сарадника је за данас завршено, а ситуација у судници је била веома напета. Испитивање сведока сарадника је за данас завршено, а ситуација у судници је била веома напета. После паузе суђења, сведоци… »
Адвокатица анализирала сведочење срђана Лалића! Ово су кључне тачке излагања сведока-сарданика против Беливука и Миљковића…

Адвокатица анализирала сведочење срђана Лалића! Ово су кључне тачке излагања сведока-сарданика против Беливука и Миљковића…

Курир 02.12.2022
У Специјалном суду у Београду данас је настављено суђење Вељку Беливуку и припадницима његове криминалне групе, која је оптужена за седам убистава, силовање, трговину дрогом и оружјем, отмицу и силовање. Суђење је у току… »
Беливук устао и опсовао сведока сарадника: "мамицу ти је**м" 10 стражара се створило у судници: Замало да крене на њега

Беливук устао и опсовао сведока сарадника: "мамицу ти је**м" 10 стражара се створило у судници: Замало да крене на њега

Мондо 02.12.2022
Данас је настављено суђење Беливуку и његовој криминалној групи, а ситуација у судници је веома напета, чак је Веља опсовао сведока сарадника. Данас је настављено суђење Беливуку и његовој криминалној групи, а ситуација у… »
"Мамицу ти ј...М!" хаос у судници! Беливук гласно Опсовао сведока сарадника, а све због ове реченице

"Мамицу ти ј...М!" хаос у судници! Беливук гласно Опсовао сведока сарадника, а све због ове реченице

Курир 02.12.2022
У Специјалном суду у Београду данас је настављено суђење Вељку Беливуку и припадницима његове криминалне групе, која је оптужена за седам убистава, силовање, трговину дрогом и оружјем. Вељко Беливук, који је из бокса за… »
Настављено суђење Беливуковој групи, на реду питања окривљених

Настављено суђење Беливуковој групи, на реду питања окривљених

Инсајдер 02.12.2022
У Специјалном суду у Београду данас је испитивањем окривљеног-сарадника, Срђана Лалића настављено суђење припадницима организоване криминалне групе Вељка Беливука и Марка Миљковића, који се потврђеном оптужницом терете за… »
Миљковић детаљно испитује Лалића, расте тензија у судници

Миљковић детаљно испитује Лалића, расте тензија у судници

Дневник 02.12.2022
БЕОГРАД: У Специјалном суду у Београду данас оптужени Марко Миљковић поставља питања окривљеном-сараднику тужилаштва Срђану Лалићу, у вези са оптужбама против криминалне групе Вељка Беливука и Миљковића, због чега расте… »
Напето у судници - миљковић решета лалића: Шта сад шапућеш? Је л треба да се приближим? Лалић: Зацрвениш се кад лажеш!…

Напето у судници - миљковић решета лалића: Шта сад шапућеш? Је л треба да се приближим? Лалић: Зацрвениш се кад лажеш!…

Мондо 02.12.2022
На данашњем суђењу Беливуку и Миљковићу и њиховој криминалној групи, на ред је дошло испитивање сведока сарадника, а у судници је напето. На данашњем суђењу Беливуку и Миљковићу и њиховој криминалној групи, на ред је… »
Силовали младића у бункеру, правили: Дрогу... Сведочење Срђана Лалића открило језиве "послове" групе Веље Невоље на…

Силовали младића у бункеру, правили: Дрогу... Сведочење Срђана Лалића открило језиве "послове" групе Веље Невоље на…

Блиц 01.12.2022
Приликом хапшења криминалне групе чије су вође наводно биле Вељко Беливук и Марко Миљковић, откривен је и како се наводи у оптужници, "тајни бункер" на стадиону ФК "Партизан", који су припадници овог клана користили у сврху… »

Вести дана »