Silovali mladića u bunkeru, pravili: Drogu... Svedočenje Srđana Lalića otkrilo jezive "poslove" grupe Velje Nevolje na stadionu u Humskoj

Blic 01.12.2022
Silovali mladića u bunkeru, pravili: Drogu... Svedočenje Srđana Lalića otkrilo jezive "poslove" grupe Velje Nevolje na…

Prilikom hapšenja kriminalne grupe čije su vođe navodno bile Veljko Belivuk i Marko Miljković, otkriven je i kako se navodi u optužnici, "tajni bunker" na stadionu FK "Partizan", koji su pripadnici ovog klana koristili u svrhu kriminalnih radnji, a o kojima su tokom iznošenja odbrane govorili optuženi. Izuzev njih, o "tajnom bunkeru" govorio je i svedok - okrivljeni, Srđan Lalić koji je izneo šokantne tvrdnje.

Prema optužnici, "tajni bunker" se nalazi na stadionu FK "Partizan" sa južne tribine, a Srđan Lalić je tokom višednevnog svedočenja pred Specijalnim sudom u Beogradu izneo niz jezivih tvrdnji o dešavanjima iza crne metalne kapije u prostorijama stadiona. Lalić je govorio o silovanju mladića I. S., o brisanju snimaka sa nadzornih kamera, kao i prodaji ali i pravljenju droge u prostoriji koja se nalazila u sklopu stadiona. Prema njegovim rečima, opremanje "restorana"

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Hronika, najnovije vesti »