Повезане вести

Суђење беливуковој екипи Лалић: Чуо сам се са Радојем Звицером, слао ми фотке из болнице! Миљковић: "Јел си сигуран да је то…

Суђење беливуковој екипи Лалић: Чуо сам се са Радојем Звицером, слао ми фотке из болнице! Миљковић: "Јел си сигуран да је то…

Ало 02.12.2022
Човек ми слао слику са цревом у устима и подигнутим палцем, платио сам му чартер лет. Суђење Вељку Беливуку и његовој екипи, настављено је пред Специјалним судом у Београду, испитивањем сведока окривљеног Срђана Лалића! Да… »
Суђење Беливуковој екипи Миљковић: Зашто више не бринеш за мене и Вељка? Лалић: Ти ми никад ниси био пријатељ! (уживо)…

Суђење Беливуковој екипи Миљковић: Зашто више не бринеш за мене и Вељка? Лалић: Ти ми никад ниси био пријатељ! (уживо)…

Ало 02.12.2022
Суђење Беливуковој екипи наставља се у Специјалном суду, а сведок окривљени Срђан Лалић одговара на питања адвоката одбране али и оптужених. Суђење Вељку Беливуку и његовој екипи, која се терети за бројна кривична дела… »
Бурно на суђењу беливуковој екипи Лалић: Мислио сам Марко да си само шофер, Беливук: Мамицу ти је*ем!

Бурно на суђењу беливуковој екипи Лалић: Мислио сам Марко да си само шофер, Беливук: Мамицу ти је*ем!

Ало 02.12.2022
Марко Миљковић је својим бахатим понашањем навео чак и судију да реагује и смирује га, а Лалић му је дрско одговарао. Суђење Вељку Беливуку и његовој екипи, која се терети за бројна кривична дела, међу којима су и седам… »
Наставља се суђење беливуковој екипи Марко Миљковић и сведок окривљени Срђан Лалић данас "очи у очи" пред судијом!

Наставља се суђење беливуковој екипи Марко Миљковић и сведок окривљени Срђан Лалић данас "очи у очи" пред судијом!

Ало 02.12.2022
Сведок окривљени Срђан Лалић требало би да настави са одговарањем на питања адвоката бранилаца, али и самих оптужених. Суђење Вељку Беливуку и његовој екипи, која се терети за бројна кривична дела, међу којим су и седам… »
Убијали смо да месар не би побио нас Срђан Лалић открио језиве детаље на суђењу Беливуковом клану!

Убијали смо да месар не би побио нас Срђан Лалић открио језиве детаље на суђењу Беливуковом клану!

Ало 02.12.2022
Срђан Лалић пред Специјалним судом рекао да су се чланови крими-групе плашили Марка Миљковића и да нису смели да одбију задатаке како му не би дали разлог да их ликвидира. Суђење клану Вељка Беливука настављено је јуче пред… »

Вести дана »