Повезане вести
Суђење беливуковој екипи Лалић: Чуо сам се са Радојем Звицером, слао ми фотке из болнице! Миљковић: "Јел си сигуран да је то…
Ало 02.12.2022
Човек ми слао слику са цревом у устима и подигнутим палцем, платио сам му чартер лет. Суђење Вељку Беливуку и његовој екипи, настављено је пред Специјалним судом у Београду, испитивањем сведока окривљеног Срђана Лалића! Да… »
Суђење Беливуковој екипи Миљковић: Зашто више не бринеш за мене и Вељка? Лалић: Ти ми никад ниси био пријатељ! (уживо)…
Ало 02.12.2022
Суђење Беливуковој екипи наставља се у Специјалном суду, а сведок окривљени Срђан Лалић одговара на питања адвоката одбране али и оптужених. Суђење Вељку Беливуку и његовој екипи, која се терети за бројна кривична дела… »
Бурно на суђењу беливуковој екипи Лалић: Мислио сам Марко да си само шофер, Беливук: Мамицу ти је*ем!
Ало 02.12.2022
Марко Миљковић је својим бахатим понашањем навео чак и судију да реагује и смирује га, а Лалић му је дрско одговарао. Суђење Вељку Беливуку и његовој екипи, која се терети за бројна кривична дела, међу којима су и седам… »
Наставља се суђење беливуковој екипи Марко Миљковић и сведок окривљени Срђан Лалић данас "очи у очи" пред судијом!
Ало 02.12.2022
Сведок окривљени Срђан Лалић требало би да настави са одговарањем на питања адвоката бранилаца, али и самих оптужених. Суђење Вељку Беливуку и његовој екипи, која се терети за бројна кривична дела, међу којим су и седам… »
Убијали смо да месар не би побио нас Срђан Лалић открио језиве детаље на суђењу Беливуковом клану!
Ало 02.12.2022
Срђан Лалић пред Специјалним судом рекао да су се чланови крими-групе плашили Марка Миљковића и да нису смели да одбију задатаке како му не би дали разлог да их ликвидира. Суђење клану Вељка Беливука настављено је јуче пред… »
Вести дана »

"Идемо на победу овај пут" Имао жесток окршај са водитељем Пинка у емисији, а сада шокирао оглашавањем и најавио улазак у Елиту (фото)
Ало пре 1 сатјош 4 повезане

"Борите се или умрите": Илон Маск упутио поруку десничарима у Лондону (видео)
Курир пре 1 сатјош 1 повезана

Александра Бабејић открила језиве детаље о кристинином кругу пријатеља: Њу привлаче жене….
Курир пре 9 минутајош 2 повезане