Povezane vesti
Maji neće biti dobro Posle Filipa i Čorba priznao da ne želi da bude sa njom, skandal
Alo 03.12.2022
Bez dlake na jeziku. Voditeljka Sanja Marinković želela je da čuje od svojih gostiju u "Magazinu In" koje su to greške koje žene redovno prave pa ne uspevaju da zadrže muškarca. Mensur Ajdarpašić i Milan Janković Čorba, bivši zadrugari, odmah su rešili… »
Ne znam koliko da popijem, nema šanse Filip Car stavio tačku na pitanja o Maji, pa se poverio Aleks koja devojka mu se sviđa
Alo 03.12.2022
Dosta mu je više. Aleks Nikolić prišla je Filipu Caru koji je sedeo ispred paba "Prijatelji", te su pričali o njegovom izlaganju o Maji Marinković, zbog čega ga je Nikolićeva pohvalila. - Ja mogu da vidim šta želim i šta ne želim. To je osoba koja me je… »
Vesti dana »
Vučić: Da bi dali licencu NIS-u, Amerikanci žele da vide ceo ugovor, to nije moguće za pet dana
Nova ekonomija pre 15 minutajoš 19 povezanih
Hladno i oblačno vreme sa kišom i snegom u Srbiji 22. i 23. novembra 2025.
Naslovi.ai pre 5 minutajoš 24 povezane
Odbrojavanje Kijevu – 28 poena ili gubitak američke pomoći; mediji izračunali: Rusija bi dobila teritoriju veličine Luksemburga
RTS pre 30 minutajoš 21 povezana
Evropa skeptična prema Trampovom mirovnom planu: „Važno je kako će se rat završiti, uslove mora da odredi Ukrajina“
Nedeljnik pre 1 satjoš 16 povezanih