Повезане вести
Дејан Драгојевић у лошем стању! Није се појавио у емисији, послао поруку и открио како се осећа - жели да се повуче потпуно!…
Курир 04.12.2022
Дејан Драгојевић је јавно раскинуо са Александром Николић, а уместо да се укључи у програм уживо у емисији како би прокоментарисао своју одлуку, Дејан је само послао поруку. "Нећу да се будим свако јутро да гледам да ли ме је… »
Шутнуо је дечко, а она већ у љубавном троуглу: Звездан сео поред Алекс и Цара, па јој показао прстом! Изгорео од љубоморе
Курир 04.12.2022
Звездан Славнић пришао је Филипу Цару и Александри Николић, који су током целе вечери причали о разним темама. Цар и Александра су јели чоколадицу, прилоком чега га је Николићева понудила. - Желиш ли чоколадицу? - упитала је… »
Алекс љубоморисала филипу цару! Он јој замерио једну ствар, па одлучио да испуни њихов тајни договор (видео)
Курир 04.12.2022
Филип Цар пробудио је Алекс Николић и започео јутарњи разговор док су остали задруагри спавали. - Јер сам заспала - рекла је Алекс. - Шта ја радим? - питао је Цар. Александра му је замерала, по свему судећи, разговор са Милицом… »
Од данас, па заувек - не занима ме ништа! Дејан након јавног раскида с Алекс открио шта ће урадити с њеним стварима!
Мондо 04.12.2022
Дејан Драгојевић саопштио је да је раскинуо са девојком Александром Николић која се тренутно налази у Задрузи, а сада се поново огласио. Дејан Драгојевић саопштио је да је раскинуо са девојком Александром Николић која се тренутно… »
Дејан задао александри последњи ударац: Откривено шта ће јој урадити, уследиће пакао! (фото)
Ало 04.12.2022
Драгојевић је, подсетимо, до детаља написао све што му је на души. Дејан Драгојевић јавно је раскинуо са Александром Николић, која се тренутно налази у ријалитију "Задруга 6" и још не зна шта да је остала без дечка. Наиме… »
"Идем: У ветерник!" Мајка Александре Николић се огласила након што је Дејан Драгојевић раскинуо са њеном ћерком: "Дете сам…
Блиц 03.12.2022
Дејан Драгојевић је данас јавно ставио тачку на везу са Александром Николић, након чега се огласила њена мајка Словенка, која не може да дође себи од беса. Како је објаснила, не види ништа лоше у поступцима своје ћерке и није… »
"Нисам прешла границу": Дејан открио да раскида са Алекс, а она се правда на сва звона: "Знала сам све", признала како је…
Блиц 03.12.2022
Александра Николић отишла је у Паб у "Задрузи", а убрзо се придружио и Филип Цар. Лепи Мића саветовао је задругарку око њених односа у кући, те навео да сматра да са Филипом може да се дружи уколико нема ничега између њих, док… »
Дејан јавно раскинуо с алекс: "Чини ми зло, на лековима сам!", споменуо свој улазак у ову задругу, али и њен уговор: "Дуго се…
Блиц 03.12.2022
Дејан Драгојевић је, након вишедневних прича да не жели више да буде у вези са Александром Николић, одлучио да стави тачку на шушкања и потврдио да раскида са њом. - Нећу да се будим свако јутро и да гледам да ли ме је девојка… »
Вести дана »
Песков: Русија жели мир у Украјини, а не примирје; Медији: Погођен танкер руске флоте у сенци "Дашан"
РТС пре 14 минутајош 2 повезане
Спремите се за временски раскол! На овим местима температура скаче до 15 степени, а на овим пада и до 0! Ево какво нас време чека до краја године!
Ало пре 19 минутајош 3 повезане
Вучић у Бриселу: Верујем да ће Србија имати подршку ЕУ у суочавању са изазовима у енергетици
Сербиан Невс Медиа пре 5 сатијош 1 повезана