Повезане вести
"Фудбал се не игра нападачки", Косановић: Пуцали смо себи у ногу
Вечерње новости 04.12.2022
ФУДБАЛСКА репрезентација Србије враћа се у домовину и то раније него што је јавност прижељкивала, а прекаљени стручњак Милорад Косановић имао је шта да каже о мечу. ФОТО: Тањуг/АП Стручњак који је некада давно водио Црвену… »
Милорад Косановић: Фудбал се не игра нападачки, већ такмичарски!
Хот спорт 04.12.2022
Домаћи фудбалски стручњак и некадашњи шеф стручног штаба Црвене звезде, Милорад Косановић, дао је своју изјаву Моззарт Спорту, за који је сумирао учешће Србије на СП. „Могу само да поновим оно што сам рекао и пре почетка… »
Познати тренер ударио на "орлове" и пиксија Фудбал се не игра нападачи, већ...
Ало 04.12.2022
Искусни стренер Милорад Косановић искрено је говорио о испадању Србије са Светског првенства. - Могу само да поновим оно што сам рекао и пре почетка такмичења. Успех је и сам пласман на Светско првенство. Питање је шта би се… »
Вести дана »

Протест и инциденти испред просторија СНС: Присталице напредњака гађале јајима и флашама окупљене грађане, чуо се јак топовски удар
Данас пре 1 сатјош 1 повезана

Чекајући амерички ултиматум: Стив Виткоф иде у Москву, могућ сусрет и са Путином
Курир пре 56 минутајош 2 повезане

Стравична несрећа код Шибеника! Камион прешао у супротну траку и ударио у ауто, једна особа настрадала
Ало пре 31 минутајош 2 повезане

Османи примила писмо од Трампа: Амерички председник назвао Косово правим пријатељем САД
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана