Povezane vesti
Skandal u Kataru Eto poludeo, pa nokautirao navijača kolenom u glavu (video)
Alo 06.12.2022
Samjuel Eto napravio je veliki skandal na Svetskom prvenstvu. Predsednik Fudbalskog saveza Kameruna se fotografisao sa navijačima, ali je sve eksplodiralo u nekoliko sekundi. OČEKIVAO SAM VIŠE OD SRBIJE Legendarni trener progovorio: Ovo je najveći… »
Očekivao sam više od Srbije Legendarni trener progovorio: Ovo je najveći problem "orlova"
Alo 06.12.2022
Mnogi ljudi iz sveta fudbala su očekivali mnogo više od Srbije na Svetskom prvenstvu. Legendarni Vahid Halihodžić je bio iskren. - Od Srbije sam više očekivao, imaju puno dobrih igrača, pogotovu ofanzivno, ali odbrana im ipak nije na tom nivou - rekao je… »
„Odbrana nije na nivou…“: Vahid Halilhodžić očekivao više od Srbije u Kataru
Danas 05.12.2022
Poznati fudbalski stručnjak iz Bosne i Hercegovine deli opšti stav o razlogu brze eliminacije Orlova sa Mundijala. Najbolji fudbaleri Srbije i selektor Dragan Stojković završili su učešće na ovogodišnjem Svetskom prvenstvu posle poraza od Brazila (0:2)… »
Vesti dana »
Evropske akcije porasle nakon što je Tramp najavio deeskalaciju sukoba sa Iranom
RTV pre 20 minutajoš 68 povezanih
Otvoreni Javni pozivi Nacionalne službe za zapošljavanje
Prokuplje press pre 25 minutajoš 25 povezanih
Arakči pozvao Rusiju i Kinu da spreče SAD da koriste SBUN za pritisak i eskalaciju
RTV pre 1 satjoš 59 povezanih