Povezane vesti
Pogledajte prvi javni poljubac Aleksandre i filipa: Prepustili se strastima, skandalčina! (foto)
Alo 07.12.2022
Car i Aleks nisu uspeli da se suzdrže. Filip Car i Aleksandra Nikolić sve vreme razgovaraju u izolaciji o njihovom odnosu. - Nerealno je koliko mi značiš Filipe - rekla je Aleks. - I ti meni, znam kako ti je - rekao je Car. OGLASIO SE ZA ALO Dejan… »
Hitno se oglasio filipov prijatelj i potpuno ga razotkrio: Evo šta će se desiti sa Aleksandrom, ima i završni plan!
Alo 07.12.2022
Odnos Aleksandre i Cara je iz dana u dan sve bliži. Dešavanja u Beloj kući, počela su rapidno da se menjaju od kako je Filip Car kročio u Belu kuću, koji je još pri prvim koracima uneo nemire u određene ljubavne odnose. Ono što je mnoge iznenadilo je… »
Vesti dana »
Detalji jezivog sudara automobila i kamiona kod Umke: Muškarac teško povređen, vozilo potpuno izgužvano VIDEO
Nova pre 1 satjoš 32 povezane
Medvedev: Konfiskacija ruske imovine bi mogla da ima ozbiljne posledice
RTV pre 41 minutajoš 37 povezanih
"Naravno da sam gledao": Nikola Jokić digao Srbiju na noge, evo šta je poručio Alimpijeviću
Mondo pre 16 minutajoš 52 povezane
Ministarka Đedović Handanović razgovarala sa najvećim trgovcima nafte
Nova ekonomija pre 36 minutajoš 16 povezanih
Danas je Vavedenje Presvete Bogorodice i kažu da nikako ne treba uzimati nož u ruke – evo zašto
Nova pre 6 minutajoš 16 povezanih