Povezane vesti
Medvedev o noletu i rafi: „Jednostavno su jači od nas – najbolji!“
Hot sport 08.12.2022
Potpuno iskren ruski teniser. Poznat je Danil Medvedev kao momak koji ne krije ništa i potpuno jasno i glasno govori svoje stavove i mišljenja. Upitan, da li zna u čemu je tajna dugovečnosti Đokovića i Nadala, te kako i u poznim igračkim godinama izlaze… »
"Đoković i Nadal - jednostavno najbolji!" Medvedev: Ne znam kako im uspeva, jači su od nas
Večernje novosti 08.12.2022
RUSKI teniser Danil Medvedev iskreno je priznao da su Novak Đoković i Rafael Nadal bolji od svih ostalih igrača "belog sporta". Foto: EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON Legendarni dvojac i dalje dominira svetskim tenisom. Španac je drugi na svetu, a Srbin… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za Srbiju 6. i 7. avgust 2025: upozorenje na grad i lokalne pljuskove uz toplotni talas
Naslovi.ai pre 9 minutajoš 33 povezane

Šta bi bilo da smo pojeli piletinu zaraženu salmonelom? Posle 8 sati neizbežni su mučni simptomi trovanja
Mondo pre 3 satajoš 23 povezane

Sukob ispred prostorija SNS-a u Zemunu: Verbalna rasprava prerasla u gađanje predmetima
Serbian News Media pre 4 satijoš 20 povezanih

Uživo Dodiku oduzet mandat! Evo kada zvanično prestaje da bude predsednik RS: Vlast u Srbiji poručila da je ovo "sramna odluka"
Blic pre 18 minutajoš 94 povezane

Teolog Milićević posle saslušanja: Sve je to predstava, verovatno će me isključiti iz crkve zbog mojih javnih istupa
Insajder pre 43 minutajoš 16 povezanih