Povezane vesti
Šok! Filip Car sa Aleks prešao na Milicu Veselinović, preokret!
Alo 09.12.2022
Ne skrašava se kraj jedne. Filip Car iskoristio je priliku da porazgovara sa Milicom Veselinović, koja mu je dala do znanja da je ispao loš čovek prema njoj. -Odvratan si. Ispala sam najveća paćenica - rekla je Milica. -Povredio sam te? To nije moguće -… »
Sve što nisi meni, radiš aniti Miljana i Zola u nikad većem ratu: Bebica je za tebe zlatan
Alo 09.12.2022
Haos u pušionici! Miljana Kulić zatekla je Mariju Kulić da sedi sa Zolom posle sukoba, te joj je to zamerila i napala Čolića. - Mama, šta imaš da pričaš sa ovim ovde? Kao danas što skida Anđeli posteljinu, da bi napravio Anitu ljubomornu - skočila je… »
Vesti dana »
Rektor Đokić: Spreman sam da prihvatim politički angažman, ukoliko to traže studenti i građani
Beta pre 41 minutajoš 63 povezane
Evropske demokrate solidarne s rektorom Đokićem: Pozvale vlast da prestane s pritiscima
Nedeljnik pre 8 satijoš 34 povezane
Komemorativni skupovi u Novom Sadu i Nišu povodom 17 meseci od pada nadstrešnice
N1 Info pre 2 satajoš 26 povezanih
"Važno pismo" iranskog predsednika američkom narodu biće objavljeno za "nekoliko sati"!
Telegraf pre 46 minutajoš 24 povezane
Starmer rekao da neće birati između SAD i EU, ali potrebni su jači odnosi s Evropom
Beta pre 5 satijoš 40 povezanih