Povezane vesti
Psihički sam uništen Nejmar se oglasio nakon eliminacije sa Svetskog prvenstva, baš ga je zaboleo poraz od Hrvatske
Alo 10.12.2022
Brazil je u petak uveče u četvrtfinalu eliminisan sa Svetskog prvenstva u Kataru, pošto je izgubio od Hrvatske posle jedanaesteraca sa 4:2. Posle regularnog dela bilo je 0:0, a posle produžetaka 1:1. Brazilski fudbalski reprezentativac Nejmar rekao je… »
Luj Van Gal završio karijeru: Ronald Kuman novi selektor Holandije
Kurir 10.12.2022
Velika trenerska karijera Luja Van Gala je došla do samog kraja, nakon eliminacije Holandije od argentine u četvrtfinalu Svetskog prvenstva u Kataru. "U principu, to je to za mene, ali nikada ne reci nikad", rekao je Van Gal pred ovo prvenstvo… »
Van Gal ga nasledio, a sada se ponovo vraća Holandija ima novog selektora
Alo 10.12.2022
Poznat naslednik Luja van Gala. Ronald Kuman će biti selektor fudbalske reprezentacije Holandije od 1. januara 2023. godine, saopštio je fudbalski savez te zemlje. EPA/ Sascha Steinbach On će tako naslediti Luja van Gala koji je otišao nakon… »
Vesti dana »
"Lekari takve povrede od rata nisu videli": Dačić otkrio u kom stanju se nalaze povređeni u tragediji na Železničkoj stanici Novi Sad
Blic pre 1 minutjoš 71 povezana
Pad nadstrešnice železničke stanice u Novom Sadu: 14 mrtvih, identifikovano 13
BBC News pre 6 minutajoš 48 povezanih
"Krenula sam ka železničkoj stanici gde se dogodila tragedija. Ne umem da kažem zašto sam odustala i otišla autom za Beograd": Pevačica slomljena zbog nezapamćene nesreće u Novom Sadu
Blic pre 35 minutajoš 48 povezanih
Barbara Bobak izašla na binu i rekla da neće da peva zbog nezapamćene tragedije u Novom Sadu: "Nije vreme za pesmu i za slavlje"
Blic pre 1 satjoš 20 povezanih
Nikola Jokić promašio šut za produžetak: Denver "kratak" protiv MInesote
Euronews pre 2 satajoš 19 povezanih