Povezane vesti
Neviđeni skandal u Hrvatskoj: Reprezentaciju uporedili sa ustašama, veličaju NDH
Nova 11.12.2022
I Hrvati osudili ovakav ispad. Opskurni desničarski magazin „Htvatski tjednik“, izazvao je buru naslovnom stranom svog poslednjeg izdanja koje je ostavilo region u šoku. Oni su na na naslovnoj strani otvoreno veličali NDH, ustašku tvorevinu ratnog… »
Hrvatska bolest! Ubice Srba i fašisti se veličaju! Jeziv skandal trese region (foto)
Večernje novosti 11.12.2022
OVOG jutra na hrvatskim kioscima i u prodavnicama osvanula je skandalozna naslovna strana. TANJUG / Zvonimir Barisin Naime, komšijski list "Hrvatski tjednik" preko prepoznatiljivih kockica u pozadini napisao je preko cele naslovne strane: "Živela… »
Vesti dana »
"Sazvao sam vanredni Savet za odbranu" Oglasio se Orban nakon što je kod gasovoda kod Kanjiže pronađen eksploziv: "Razgovarao sam sa Vučićem"
Blic pre 21 minutajoš 32 povezane
Iran tvrdi: Oborili smo američki avion C-130 i dva "crna jastreba" Spasen i drugi pilot F-15, Tramp oduševljen akcijom izvlačenja: "Imamo ga!" (foto/video)
Kurir pre 11 minutajoš 58 povezanih
"Braćo moja mila, slomiće se dušmaninu krila": Student Matija pušten posle saslušanja
N1 Info pre 16 minutajoš 5 povezanih
"1.500 stanova, 8.000 događaja!" Vučić obilazi gradilište Ekspa: Uskoro kreću i radovi na auto-putu Vožd Karađorđe
Blic pre 46 minutajoš 15 povezanih