Повезане вести

Операција "натерати Београд да било шта потпише": Приштина има нови "паклени план" у преговорима: Постићи било какав договор…

Операција "натерати Београд да било шта потпише": Приштина има нови "паклени план" у преговорима: Постићи било какав договор…

Блиц 12.12.2022
Приштина практично не поштује ниједан документ потписан са Београдом, ни Бриселски ни Вашингтонски споразум, ни Резолуцију 1244, али зато жели нови договор са Србијом? Зашто? Да би уз помоћ тог новог споразума убедила, пре свега… »
Вучић Приштини и званичницима ЕУ: Који од пет споразума ћете поштовати

Вучић Приштини и званичницима ЕУ: Који од пет споразума ћете поштовати

Н1 Инфо 12.12.2022
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је кључно питање Приштину и "оне који јој помажу" који од потписаних пет споразума ће да поштују. Он је нагласио да је дан пре хапшења бившег полицајца Дејана Пантића Курти… »
Вучић: Кажите нам који од пет споразума да поштујемо, кад Приштина и они који им помажу не поштују ниједан

Вучић: Кажите нам који од пет споразума да поштујемо, кад Приштина и они који им помажу не поштују ниједан

Еуроневс 12.12.2022
Председник Србије Александар Вучић упитао је данас који од пет споразума Београд треба да поштује, када Приштина и они који јој помажу не поштују ни један од њих. Он је коментаришући изјаву шефице немачке дипломатије да је… »
Вучиц́ објавио када ц́е Београд упутити захтев за повратак српске војске и полиције на Косово

Вучиц́ објавио када ц́е Београд упутити захтев за повратак српске војске и полиције на Косово

Спутник 12.12.2022
Влада Србије послац́е команди Кфора захтев за повратак српских снага на Косово и Метохију у четвртак, после седнице Владе, рекао је председник Србије Александар Вучиц́. Вучиц́ је то рекао после пријема који је организовао за… »
Вучић: Никад боља попуна у војсци, поносан на наше оружане снаге

Вучић: Никад боља попуна у војсци, поносан на наше оружане снаге

РТВ 12.12.2022
БЕОГРАД - Председник Александар Вучић изјавио је данас да је поносан на припаднике наших оружаних снага код којих је видео јединство и опредељеност, као и жељу да се изврши сваки задатак који државно руководство пред њих буде… »
Поносан сам на наше оружане снаге! За Божић у хиландару! Председник Приштини: Само кажите који од 5 споразума хоћете да…

Поносан сам на наше оружане снаге! За Божић у хиландару! Председник Приштини: Само кажите који од 5 споразума хоћете да…

Курир 12.12.2022
Председник најавио да би за Божић могао да посети манастир Хиландар. БЕОГРАД - Готово сам заплакао кад сам видео да су припадници наших оружаних снага, чији сам врховни командант, спремни да изврше сваки задатак! Поносан сам на… »
Председник: Команданту Кфора у четвртак после седнице Владе упућујемо захтев за повратак српских војних и полицијских снага на…

Председник: Команданту Кфора у четвртак после седнице Владе упућујемо захтев за повратак српских војних и полицијских снага на…

Курир 12.12.2022
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић упитао је данас власти у Приштини и "оне које јој помажу", који међународни споразум мисле да поштују у односима са Београдом и шта заправо траже од Србије. "Кажите ми који документ… »
"Изнећу пет споразума пред њих, као шведски сто!" Председник Вучић жестоко одговорио на изјаву Аналене Бербок!

"Изнећу пет споразума пред њих, као шведски сто!" Председник Вучић жестоко одговорио на изјаву Аналене Бербок!

Ало 12.12.2022
Председник Србије Александар Вучић одговорио је на питање новинара да прокоментарише изјаву Аналене Бербок. Немачка шефица дипломатије Аналена Бербок рекла је да је повратак Војске Србије на Косово и Метохију неприхватљиво. Она… »
Бербок: Косово смањило тензије одлагањем избора, али је недавна реторика Србије учинила супротно

Бербок: Косово смањило тензије одлагањем избора, али је недавна реторика Србије учинила супротно

Данас 11.12.2022
Немачка шефица дипломатије Аналена Бербок изјавила је да је повратак Војске Србије на Косово неприхватиљив. Бербок је на Твитеру оценила да је Косово смањило тензије одлагањем избора, али је „недавна реторика Србије“ учинила… »
Немачка министарка спољних послова: "Неприхватљиво слање спрских снага на КиМ"

Немачка министарка спољних послова: "Неприхватљиво слање спрских снага на КиМ"

Блиц 11.12.2022
Немачка министарка спољних послова Аналена Бербок оценила је вечерас да је "потпуно неприхватљиво" слање српских снага на КиМ, као и најновији напади на припаднике мисије Еулекса на КиМ. Бербок је изразила подршку дијалогу… »
Тихи процес који ће гласно одјекнути: Иза кулиса дијалога спроводи се још један важан план Запада и доказ је да распетљавање…

Тихи процес који ће гласно одјекнути: Иза кулиса дијалога спроводи се још један важан план Запада и доказ је да распетљавање…

Блиц 11.12.2022
Европска унија (ЕУ) и Америка су у последња три месеца појачале притисак да се косовски чвор коначно распетља, и чине све како би и Београд и Приштина дали зелено светло за потписивање француско - немачког споразума. То се све… »

Вести дана »