Повезане вести

Такмичари на ногама, не знају шта се дешава: Велики шеф фрапирао Задругаре, тек да чујете шта им је урадио!

Такмичари на ногама, не знају шта се дешава: Велики шеф фрапирао Задругаре, тек да чујете шта им је урадио!

Ало 13.12.2022
Ево шта је Велики Шеф урадио Задругарима, њихова реакција је шокантна! Велики шеф је овог јутра буди задруагре звуком бушилице, који је одзвањао Белом кућом. Мали број задругара се пробудио и бацио на своје јутарње обавезе, а… »
Бојан се обрушио на аниту: Развезао језик и изрешетао је увредама, она му жестоко запретила!

Бојан се обрушио на аниту: Развезао језик и изрешетао је увредама, она му жестоко запретила!

Ало 13.12.2022
Бојан сасуо Анити у лице све шта мисли о њој, Станојловићева предузела мере и забранила Золи да се дружи са њим. Анита Станојловић је у пушионици ушла у сукоб са Бојаном Бокијем Симићем: - Ја ћу да идем у продавницу, морам ја… »
Невиђени карамбол у задрузи! Цар вара Александру, Милица се гуши у сузама и насрће на Филипа, Миљана и Анита се тукле!

Невиђени карамбол у задрузи! Цар вара Александру, Милица се гуши у сузама и насрће на Филипа, Миљана и Анита се тукле!

Ало 13.12.2022
Ураган покосио Задругу, учесници шокирали признањима! Водитељ Милан Милошевић је синоћ ушао у Белу кућу и започео емисију "Претрес недеље" Многе дебате су се водиле од почетка емсије које су довеле до много сукоба. На самом… »
"Била си ми само игра!" Филип Цар немилосрдно понизио Александру Николић, признао ко му је следећа мета!

"Била си ми само игра!" Филип Цар немилосрдно понизио Александру Николић, признао ко му је следећа мета!

Ало 13.12.2022
Филип Цар признао ко му се заправо допада, шокирао гледаоце! И након раскида страсти између Филипа Цара и Александре Николић се не смирују. Ипак изгледа да је Цар нашао нову "мету", и то доста старију задругарку Нишлијку Марију… »
Он није мој тип Милица препричала Цару све о односу са Билалом, Маја јој забранила да га помиње

Он није мој тип Милица препричала Цару све о односу са Билалом, Маја јој забранила да га помиње

Ало 13.12.2022
Тек креће хаос. Маја Маринковић се још једном посвађала са Филипом Царем и забранила му да помиње Билала Брајловића, а Милица Веселиновић му се правдала да јој се Билал никад није свиђао, како су задругари навели у емисији… »
Запевала љубавне песме Алекс певала са задругарима тужне песме док је Милица љубила Цара

Запевала љубавне песме Алекс певала са задругарима тужне песме док је Милица љубила Цара

Ало 13.12.2022
Показала јој да је њен. Током паузе за рекламе у емисији "Претрес недеље" Александра Николић је замолила Адама Лабунског да јој пева срцапарајуће песме, док је она седела преко пута Милице Веселиновић и Филипа Цара. Цару ово… »
Лагала си да волиш Дејана Марија Кулић очитала Алекс лекцију: Све радиш због ријалитија

Лагала си да волиш Дејана Марија Кулић очитала Алекс лекцију: Све радиш због ријалитија

Ало 13.12.2022
Није је поштедела. За време нове паузе за рекламе у емисији "Претрес недеље" дошло је до занимљивог развоја догађаја. Милица Веселиновић је спустила лопту и рекла Филипу Цару да жели нормалну везу. За то време у пушионици… »
Обоје су криви Лепи Мића рекао Цару и Алекс све у лице, Филип му није остао дужан

Обоје су криви Лепи Мића рекао Цару и Алекс све у лице, Филип му није остао дужан

Ало 13.12.2022
Драма се наставља. Током емисије "Претрес недеље" задругари су коментарисали однос Филипа Цара и Александре Николић. - Он бежи од тога да је крив - урлао је Мића. Принтсцреен - Нећу да будем у хаосу, људи, нећу - рекао је Цар… »
Имам право да ми смета Милица уграбила прву прилику да љубоморише Цару

Имам право да ми смета Милица уграбила прву прилику да љубоморише Цару

Ало 13.12.2022
Драма у најави. Милица Веселиновић уграбила је тренутак током "Претреса недеље" да направи Филипу Цару љубоморну сцену због разговора са Александром Николић. - Ја сам њој рекао: "Немој да ме дираш, нећу да те дирам". Ја сам… »
Маја заратила са бившим Маринковићева му ставила до знања: Оно што је урадио Александри мени неће

Маја заратила са бившим Маринковићева му ставила до знања: Оно што је урадио Александри мени неће

Ало 13.12.2022
Развезала језик. Током емисије "Претрес недеље" у Белој кући је био општи хаос због односа Филип Цара и Александре Николић, као и њеног раскида са Дејаном Драгојевићем. - Што се тиче зета имам емпатију, па сам морао да… »
Чека га бурна ноћ Милица запретила Цару разговором после емисије због овога

Чека га бурна ноћ Милица запретила Цару разговором после емисије због овога

Ало 13.12.2022
Љута је. Филип Цар и Милица Веселиновић су лежали на гарнитури у дневној соби након његове расправе са Александром Николић. - Што си се намусила Мици? - питао је Цар - Добро - рекао је Цар. Принтсцреен - Нисам ти ја потребна у… »

Вести дана »