Повезане вести
Шеф Еулекса о ухапшеном србину Не знамо тачно где је Дејан Пантић и да ли је добио лекове, имамо контрадикторне информације
Ало 14.12.2022
"Врло је важно да господин Пантић буде третиран према свим одговарајућим стандардима" Шеф Еулекса Ларс Гунар Вигемарк у интервјуу за Косово онлајн рекао је да мисија ЕУ има контрадикторне информације о ухапшеном Дејану Пантићу и… »
"Имам контрадикторне информације, не знамо где се налази": Шеф Еулекса о ухапшеном Дејану Пантићу
Телеграф 14.12.2022
"Ми смо доставили лекове Косовској полицији у Лепосавићу и захтевали смо да буду достављени господину Пантићу који је задржан на локацији коју званично не могу да потврдим, јер не знам тачно где је", наводи Ларс Гунар Вигемарк… »
Вести дана »

Трамп и Меланија стигли у Велику Британију: Нема црвеног тепиха, а ево ко их је дочекао: Хеликоптером отишли до резистенције у центру града (фото)
Блиц пре 2 сатајош 2 повезане

Огласио се ФСС после вести да је преминуо Дејан Миловановић: Оставио је дубок траг у дресу националних селекција
Данас пре 1 сатјош 1 повезана

Премијер Мацут састао се са делегацијом Кине: Најавио јачање економске и политичке сарадње
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана

Поново се огласио МУП: Објавио фотографије метка који је испаљен у Новом саду: "Нема трагова забрањених супстанци"
Блиц пре 11 минутајош 2 повезане

Клинички центар Војводине: У Ургентни центар 5. и 6. септембра нико није примљен због респираторних тегоба
Данас пре 5 сатијош 1 повезана