Povezane vesti
Šef Euleksa o uhapšenom srbinu Ne znamo tačno gde je Dejan Pantić i da li je dobio lekove, imamo kontradiktorne informacije
Alo 14.12.2022
"Vrlo je važno da gospodin Pantić bude tretiran prema svim odgovarajućim standardima" Šef Euleksa Lars Gunar Vigemark u intervjuu za Kosovo onlajn rekao je da misija EU ima kontradiktorne informacije o uhapšenom Dejanu Pantiću i da još ne znaju gde… »
"Imam kontradiktorne informacije, ne znamo gde se nalazi": Šef Euleksa o uhapšenom Dejanu Pantiću
Telegraf 14.12.2022
"Mi smo dostavili lekove Kosovskoj policiji u Leposaviću i zahtevali smo da budu dostavljeni gospodinu Pantiću koji je zadržan na lokaciji koju zvanično ne mogu da potvrdim, jer ne znam tačno gde je", navodi Lars Gunar Vigemark. Šef Euleksa Lars… »
Vesti dana »
Uživo nevreme u Srbiji ne posustaje! Rhmz upozorava da će pasti 15 cm snega za 12 sati, očekuju se novi problemi u saobraćaju: Ovi sistemi su u najvećoj opasnosti
Blic pre 2 minutajoš 10 povezanih
Kritike prosvetara zbog sastanka sa Vučićem: "Bestidno ponašanje, sindikati izmoljavali milost"
Radio 021 pre 14 minutajoš 5 povezanih
Haris video ovu koleginicu u publici i prekinuo koncert: Odmah sišao sa bine, nastao opšti haos
Mondo pre 31 minutajoš 6 povezanih
WHO: Smrtnost od COVID-a 19 u stalnom padu pet godina nakon izbijanja pandemije
Al Jazeera pre 55 minutajoš 1 povezana