Povezane vesti
Neće ni da čuje za nju Miljana prišla Bebici nakon što je izašao iz zatvora, on je oduvao kao nikad do sad
Alo 15.12.2022
Ovaj potez nije mogla ni da sanja. Miljana Kulić prišla je Nenadu Macanoviću Bebici čim je došao iz zatvora. - Samo se pomeri od mene - rekao je Bebica. Printscreen - Završio si sa mnom? - pitala je Miljana. - Dobro i ja tebe i ti mene - poručila je… »
Slovenka van sebe Dragojević joj preti objavljivanjem njenih intimnih snimaka, ona ne zna šta da radi: Dejan je mom detetu…
Alo 15.12.2022
Petljao je sa Karamujićem. Slovenka Nikolić i pobednik pete sezone "Zadruge" Dejan Dragojević na ratnoj su nozi otkako je on rešio da sa njenom ćerkom Aleksandrom javno, preko Jutjuba, zauvek raskine emotivnu vezu zbog njenog ponašanja u aktuelnoj sezoni… »
Vesti dana »

Vlast danas otvara prugu Novi Sad - Subotica, stanične zgrade u lošem stanju
Radio 021 pre 5 satijoš 61 povezana

Trampov ultimatum Hamasu: „Ako ne pristanete do nedelje u 18 časova, izbiće pakao“
Nedeljnik pre 2 satajoš 24 povezane

Ovog puta sneg je stvarno iznenadio putare: Nestajala struja, voda, a šteta će se tek sabirati
N1 Info pre 1 satjoš 23 povezane

Skandal Bena Gvira: Izraelski ministar snimio kako se ruga zarobljenima s flotile VIDEO
B92 pre 5 satijoš 26 povezanih

Vozovi na pruzi Beograd-Bar ne saobraćaju zbog kvara na kontaktnoj mreži, vanredna situacija u Arilju i Ivanjici
RTV pre 29 minutajoš 160 povezanih