Povezane vesti
Neće ni da čuje za nju Miljana prišla Bebici nakon što je izašao iz zatvora, on je oduvao kao nikad do sad
Alo 15.12.2022
Ovaj potez nije mogla ni da sanja. Miljana Kulić prišla je Nenadu Macanoviću Bebici čim je došao iz zatvora. - Samo se pomeri od mene - rekao je Bebica. Printscreen - Završio si sa mnom? - pitala je Miljana. - Dobro i ja tebe i ti mene - poručila je… »
Slovenka van sebe Dragojević joj preti objavljivanjem njenih intimnih snimaka, ona ne zna šta da radi: Dejan je mom detetu…
Alo 15.12.2022
Petljao je sa Karamujićem. Slovenka Nikolić i pobednik pete sezone "Zadruge" Dejan Dragojević na ratnoj su nozi otkako je on rešio da sa njenom ćerkom Aleksandrom javno, preko Jutjuba, zauvek raskine emotivnu vezu zbog njenog ponašanja u aktuelnoj sezoni… »
Vesti dana »
Pokušala je da pomiri Anu i Jelenu: Tatjana Jecmenica jedina je verovala da može da pomogne njima i Srbiji
Mondo pre 42 minutajoš 36 povezanih
Temperature danas i do 17 stepeni U Srbiji pretežno sunčano, tokom dana stiže naoblačenje evo šta nas očekuje popodne
Dnevnik pre 18 minutajoš 8 povezanih
Kragujevac: U nedelju privremena izmena režima saobraćaja u Kosovskoj ulici
Pressek pre 32 minutajoš 1 povezana
"Propustiće priliku za mir": Tramp upozorio Zelenskog da preduzme korake: "Rusija želi sporazum, on mora da deluje"
Blic pre 11 satijoš 6 povezanih