Povezane vesti

Žele lisice do kraja rijalitija Miksi ne krije želju da ostane vezana sa Zolom zauvek, dok Bebica menja boje

Žele lisice do kraja rijalitija Miksi ne krije želju da ostane vezana sa Zolom zauvek, dok Bebica menja boje

Alo 15.12.2022
Uvek su bili suđeni jedno drugom. U toku je emisija "Pitanja gledalaca" sa Milanom Miloševićem. Prvo pitanje pročitano je Zoli i Miljani Kulić. Ništa nam ne vraća osmeh na lise kao vas dvoje u kombinaciji. - Mi smo jednostavno takvi - rekao je Zola… »
Ti si koristoljubiva, a ne ja Car i Zola osuli rafalnu paljbu po Mariji zbog toga što Bebici prašta sve, skandal

Ti si koristoljubiva, a ne ja Car i Zola osuli rafalnu paljbu po Mariji zbog toga što Bebici prašta sve, skandal

Alo 15.12.2022
Žestoko po Kulićki. U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje koje je bilo za Mariju Kulić. - Zašto dozvoljavaš da Bebica maltretira Miljanu? Zašto ne puštaš da bude srećna pored Zole, a plus je štipa i… »
Ne može da oprosti sebi Bebica priznao da se gorko kaje zbog pljuvačke na Miljaninom licu, njen odgovor nasmejao zadrugare

Ne može da oprosti sebi Bebica priznao da se gorko kaje zbog pljuvačke na Miljaninom licu, njen odgovor nasmejao zadrugare

Alo 15.12.2022
Kasno je. U toku je emisija "Pitanja gledalaca" sa Milanom Miloševićem. Prvo pitanje pročitano je Bebici. - Što se blamiraš, uživaj tu druži se i taman proveri da li je Miljana žena tvog života - glasilo je pitanje. Printscreen - Ona meni priča drugu… »
Na stubu srama Aleks i Car propali u zemlju zbog vrele akcije, pa otkrili kakva su njihova osećanja jedno prema drugom

Na stubu srama Aleks i Car propali u zemlju zbog vrele akcije, pa otkrili kakva su njihova osećanja jedno prema drugom

Alo 15.12.2022
Zadrugari saznali za maratonski s*ks u izolaciji. U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje koje je bilo za Filipa Cara i Aleksandru Nikolić. - Šta bi? Je l' ipak ne možete da odolite jedno drugom? -… »
Ne veruje svojim očima Bebica sam sebe ubeđuje da se Miljana igra sa Zolom, Marija ne veruje šta čuje

Ne veruje svojim očima Bebica sam sebe ubeđuje da se Miljana igra sa Zolom, Marija ne veruje šta čuje

Alo 15.12.2022
Jadan Beboni. Upravo je počela emisija "Pitanja gledalaca" sa Milanom Miloševićem. Prvo pitanje pročitano je Bebici. Hipotetički kada bi znao da je napravljena peticija da smaraš jer ometaš najjači zadatak, šta bi odgovorio? Printscreen - Neka bude da… »

Vesti dana »