Povezane vesti
Napravio si decu, a ne brineš o njima Čolić nikad brutalniji prema Macanoviću: Ima li nešto što te zanima, osim Miljane?
Alo 16.12.2022
Podelio sa njim svoje muke. Nenad Macanović Bebica otkrio je Lazaru Čoliću Zoli kakav odnos ima sa ženom i decom. - Kako će biti tvojoj deci kad budu porasli i videli sve ovo? Kako zaspiš noću? - uptao je Zola. Printscreen - Što ti brineš o tome… »
Blamiraš se svaki dan Bebica ne odustaje od Miljane, Zola mu udario na decu, haos
Alo 16.12.2022
Totalni haos. Lazar Čolić Zola nazvao je Nenada Macanovića Bebicu neodgovornim ocem, što je Macanovića izrevoltiralo. - Ti se blamiraš svaki dan - kazao je Zola. Printscreen - Ne blamiram se - rekao je Bebica. - Miljana ne želi da bude sa tobom, ti… »
Video sam zlobu u tvojim očima Zoli ništa nije jasno, prebacio Miljani jer je stala na Bebičinu stranu
Alo 16.12.2022
Nije mu lako. Lazar Čolić Zola zamerio je Miljani Kulić jer ga je okrivila za sukob sa Nenadom Macanovićem Bebicom. - Nisam nasrnuo na Bebicu, neka se sve najgore desi mojoj porodici, ako te lažem. Kreno sam na njega, tek kada je on fušerski krenuo… »
Vesti dana »
Neverovatno šta je Jokić sada uradio: Tri rekorda u jednom meču, za društvo Kobija, Džordana i Vilta
Mondo pre 2 satajoš 12 povezanih
U Srbiji jutro veoma hladno, tokom dana pretežno sunčano, najviše 7 stepeni
Euronews pre 1 satjoš 11 povezanih
Timoti Les: Znamo zašto se Donald Tramp interesuje za status Kosova!
Vesti online pre 34 minutajoš 3 povezane