Повезане вести

"Синиша, треба да постанеш светац": Михајловић и папа Фрања су имали сусрет - ево чиме је српска легенда одушевила…

"Синиша, треба да постанеш светац": Михајловић и папа Фрања су имали сусрет - ево чиме је српска легенда одушевила…

Вечерње новости 18.12.2022
НАКОН смрти Синише Михајловића, свет се подсетио нестварне харизме којом је одисао српски фудбалер и тренер, али и многих анегдота из његовог живота. Многе су и тек сада испливале. А, посебно занимљива била је она у којој се… »
Драги тата, урадићу тачно оно што си ме научио... Потресне речи Михиног сина, показао до сада невиђену тетоважу! (фото)

Драги тата, урадићу тачно оно што си ме научио... Потресне речи Михиног сина, показао до сада невиђену тетоважу! (фото)

Мондо 18.12.2022
Син легендарног фудбалера опростио се потресним речима и показао тетоважу оца. Син легендарног фудбалера опростио се потресним речима и показао тетоважу оца. Смрт легендарног фудбалера и тренера Синише Михајловића потресла је… »
"Урадићу тачно оно што си ме учио!" Синиша Михајловић се преселио у вечност, а његов син је ово јавно поручио

"Урадићу тачно оно што си ме учио!" Синиша Михајловић се преселио у вечност, а његов син је ово јавно поручио

Вечерње новости 17.12.2022
ВЕСТ да је Синиша Михајловић у 53. години живота напустио свет погодила је планету, али сигурно да никоме није теже од његових најближих, његове породице која је уз српску фудбалску легенду била све до самог краја. Фото: АП То… »

Вести дана »