Повезане вести
Прати је у стопу Цар ван себе због Алекс, она му ставила до знања: На ком језику да ти кажем да се склониш?
Ало 20.12.2022
Не жели да му да шансу. Филип Цар је одлучио да још једном покуша да поприча са Александром Николић, у нади да ће му опростити Мају Маринковић. Кренуо је за њом до гардеробера. - Ја те молим... - рекла је Алекс. Принтсцреен -… »
Ипак трећа није срећа Филип Цар гори од беса јер Алекс не жели да му опросто, запретио јој да ће урадити ово?
Ало 20.12.2022
Повредио ју је. Филип Цар је и трећи пут вечерас покушао да прича са Александром Николић и да јој се оправда за разговор са Мајом Маринковић. Пратио ју је до пушионице, али она није желела да га слуша. - Хајде дођи да једеш -… »
Не зна више шта да уради Цар замолио Бебицу да му помогне око Алекс, открио ово о њој
Ало 20.12.2022
Не зна како да је врати. Александра Николић је више пута охладила Филипа Цара вечерас, а он је упослио Ненада Мацановића Бебицу да је дозове до њега. Алекс није желела да реагује, јер је љута на Цара због разговора са Мајом… »
Не жели га више поред себе Цар поново покушао да врати Алекс, она га овако одувала, скандал
Ало 20.12.2022
Не жели да му опрости Мају. Александра Николић је побегла из собе за изолацију, јер није желела да слуша Филипа Цара, који се правдао да ништа није урадио са Мајом Маринковић. Он ју је пратио до Беле куће, па поново покушао да… »
Нисам на дугме Цар схватио шта је изгубио, па покушао да врати Алекс: Могао сам јуче да је ј*ебем
Ало 20.12.2022
Драма у најави. Александра Николић и Филип Цар су преспавали скоро цео дан, а кад су се пробудили, он је ушао у њен кревет и покушао да је врати. Подсетимо, они су синоћ раскинули, а Цар је отишао да прича са Мајом Маринковић. -… »
"Од данас си моја девојка" Цар не одустаје од Маје, упутио јој језиве претње: Немој да ти ногу поломим, да завршиш поред…
Ало 20.12.2022
Све ближи помирењу. Након што ју је изнео из "беле куће", Филип Цар и Маја Маринковић поразговарали су о свом односу. -Ја ничија играчка нисам нити ћу бити. Уништио си везе, мислиш да можеш да добијеш све што хоћеш - рекла је… »
"Знам га како дише" Алекс сломљена након што је Цар изнео Мају из Задруге, не може да се састави
Ало 20.12.2022
Односи у Задрузи су све турбулентнији. Александра Николић заплакала је након што је Филип Цар изнео Мају Маринковић на раменима из емисије. -Немој да плачеш... - рекао је Миљан. Ј-а њега знам како дише! Шта сам ти говорила цело… »
Задругари у шоку Филип и Маја на корак до помирења, Цар је изнео из куће на раменима
Ало 20.12.2022
Решавају проблеме из прошлости. Филип Цар ушао је у расправу са Мајом Маринковић, све време јој се приближавао а након тога ју је изнео из куће на раменима. -Њену вези си уништио моју нећеш, не дирам те немој да ме дираш - рекла… »
"Играш се, а алекс је глупача" Маја и Цар се суочили, тресе се "бела кућа"
Ало 20.12.2022
Не може да буде само крај једне жене. Филип Цар, Маја Маринковић и Александра Николић проговорили су о својим односима. -Своју везу уништити нећу, нисам приметила да Филип гледа у мене. Ти се играш са њом, она испада класична… »
Вести дана »

Одлазак Дејана Миловановића, 'бомбардера' Звезде: „Оно што је он имао у нози, то је било немогуће"
BBC News пре 1 сатјош 41 повезана

Хоће ли блокада саобраћајница постати кривично дело за које је предвиђена затворска казна?
Глас Зајечара пре 2 сатајош 2 повезане

Скуп подршке ухапшеном студенту Богдану: Слике са сахране су довољне
Луфтика пре 23 минутајош 18 повезаних

Руска служба: 'Европска унија спрема 'Мајдан' у Србији'; Брисел: 'То није тачно'
BBC News пре 33 минутајош 22 повезане