Povezane vesti
Prati je u stopu Car van sebe zbog Aleks, ona mu stavila do znanja: Na kom jeziku da ti kažem da se skloniš?
Alo 20.12.2022
Ne želi da mu da šansu. Filip Car je odlučio da još jednom pokuša da popriča sa Aleksandrom Nikolić, u nadi da će mu oprostiti Maju Marinković. Krenuo je za njom do garderobera. - Ja te molim... - rekla je Aleks. Printscreen - Okej, napravio sam… »
Ne zna više šta da uradi Car zamolio Bebicu da mu pomogne oko Aleks, otkrio ovo o njoj
Alo 20.12.2022
Ne zna kako da je vrati. Aleksandra Nikolić je više puta ohladila Filipa Cara večeras, a on je uposlio Nenada Macanovića Bebicu da je dozove do njega. Aleks nije želela da reaguje, jer je ljuta na Cara zbog razgovora sa Majom Marinković. - Zovi je -… »
Ipak treća nije sreća Filip Car gori od besa jer Aleks ne želi da mu oprosto, zapretio joj da će uraditi ovo?
Alo 20.12.2022
Povredio ju je. Filip Car je i treći put večeras pokušao da priča sa Aleksandrom Nikolić i da joj se opravda za razgovor sa Majom Marinković. Pratio ju je do pušionice, ali ona nije želela da ga sluša. - Hajde dođi da jedeš - rekao je Car… »
Nisam na dugme Car shvatio šta je izgubio, pa pokušao da vrati Aleks: Mogao sam juče da je j*ebem
Alo 20.12.2022
Drama u najavi. Aleksandra Nikolić i Filip Car su prespavali skoro ceo dan, a kad su se probudili, on je ušao u njen krevet i pokušao da je vrati. Podsetimo, oni su sinoć raskinuli, a Car je otišao da priča sa Majom Marinković. - Neke stvari si… »
Ne želi ga više pored sebe Car ponovo pokušao da vrati Aleks, ona ga ovako oduvala, skandal
Alo 20.12.2022
Ne želi da mu oprosti Maju. Aleksandra Nikolić je pobegla iz sobe za izolaciju, jer nije želela da sluša Filipa Cara, koji se pravdao da ništa nije uradio sa Majom Marinković. On ju je pratio do Bele kuće, pa ponovo pokušao da porazgovra sa njom… »
Zadrugari u šoku Filip i Maja na korak do pomirenja, Car je izneo iz kuće na ramenima
Alo 20.12.2022
Rešavaju probleme iz prošlosti. Filip Car ušao je u raspravu sa Majom Marinković, sve vreme joj se približavao a nakon toga ju je izneo iz kuće na ramenima. -Njenu vezi si uništio moju nećeš, ne diram te nemoj da me diraš - rekla je Maja. -Ne… »
"Znam ga kako diše" Aleks slomljena nakon što je Car izneo Maju iz Zadruge, ne može da se sastavi
Alo 20.12.2022
Odnosi u Zadruzi su sve turbulentniji. Aleksandra Nikolić zaplakala je nakon što je Filip Car izneo Maju Marinković na ramenima iz emisije. -Nemoj da plačeš... - rekao je Miljan. J-a njega znam kako diše! Šta sam ti govorila celo veče? Rekla sam… »
"Od danas si moja devojka" Car ne odustaje od Maje, uputio joj jezive pretnje: Nemoj da ti nogu polomim, da završiš pored…
Alo 20.12.2022
Sve bliži pomirenju. Nakon što ju je izneo iz "bele kuće", Filip Car i Maja Marinković porazgovarali su o svom odnosu. -Ja ničija igračka nisam niti ću biti. Uništio si veze, misliš da možeš da dobiješ sve što hoćeš - rekla je Maja… »
"Igraš se, a aleks je glupača" Maja i Car se suočili, trese se "bela kuća"
Alo 20.12.2022
Ne može da bude samo kraj jedne žene. Filip Car, Maja Marinković i Aleksandra Nikolić progovorili su o svojim odnosima. -Svoju vezu uništiti neću, nisam primetila da Filip gleda u mene. Ti se igraš sa njom, ona ispada klasična glupača kao što… »
Vesti dana »
Sve o blokadi suda i tužilaštva u Novom Sadu: Žandarmerija, katanci na kapiji i guranje s opozicijom i aktivistima. Nastavak sutra u 7.30
Nova pre 1 satjoš 33 povezane
Potvrđeno za Insajder: Određeno zadržavanje osumnjičenom za ubistvo maloletnika u Leskovcu
Insajder pre 1 satjoš 28 povezanih
Ukinut pritvor petorici aktivista uhapšenih nakon protesta ispred Gradske kuće
Radio 021 pre 12 minutajoš 4 povezane
Novi udarac za Iran! U Siriji ubijen general Revolucionarne garde: Pobunjenici pokrenuli ofanzivu, uključili se i Rusi
Blic pre 2 satajoš 23 povezane