Povezane vesti
"Ponovo počinje pakao" Taki Marinković zajecao na sav glas, Filip će diskvalifikovati Maju!
Alo 20.12.2022
Taki ne krije da strahuje od daljih dešavanja u Beloj kući. Filip Car ostavio je Aleksandru Nikolić, a nakon raskida na pomolu je pomirenje sa Majom Marinković. Njih dvoje su sve bliži, iako je ona u vezi sa Bilalom Brajlovićem, što se Majinom ocu… »
Izbio mi je 100.000 evra iz džepa! Taki besan zbog Maje Marinković i njenih momaka - Odavno više ne poznajem svoje dete!
Mondo 20.12.2022
Taki Marinković prokomentarisao je Majin odnos sa Bilalom i Filipom Carem i razočaran je trenutnim dešavanjima u Zadruzi, pa i ćerkom. Taki Marinković prokomentarisao je Majin odnos sa Bilalom i Filipom Carem i razočaran je trenutnim dešavanjima u… »
Taki Marinković: Filip Car mi je iz džepa izbio 130 000 evra!
Svet plus 20.12.2022
Radomir Taki Marinković je besan zbog dešavanja u rijalitiju "Zadruga 6"! Maja je doživotno uskraćeni za njegov! Filip Car mi je iz džepa izbio 130 000 evra- tvrdi Radomir! Taki Marinković, otac Maje Marinković, razočaran je zbog aktuelnih dešavanja u… »
Vesti dana »

Trampove carine: Kanada na dodatnom udaru, Kini još dve nedelje za postizanje dogovora
BBC News pre 1 satjoš 51 povezana

Najmanje 28 mrtvih i više od 150 ranjenih u ruskim napadima na Kijev
BBC News pre 2 satajoš 29 povezanih

Benzin poskupeo dva dinara po litru, dizel zadržao staru cenu
Biznis.rs pre 18 minutajoš 19 povezanih