Повезане вести
Ђилас: Искрено ми је жао што је Булатовић напустио ССП
Н1 Инфо 22.12.2022
Председник Странке слободе и правде Драган Ђилас је рекао да му је искрено жао што је досадашњи потпредседник те странке Дејан Булатовић одлучио да је напусти. У изјави за Нову.рс, лидер ССП каже да му је „искрено жао“ што је… »
Потпредседник: ССП-а поднео оставку Дејан Булатовић напустио странку, открио и у каквом је односу са Драганом Ђиласом
Блиц 22.12.2022
Народни посланик Дејан Булатовић изјавио је да је поднео поднео неопозиве оставке на све функције у Странци слободе и правде и да је напустио ту партију. Реакао је и да је то најтежа политичка одлука коју је донео у животу. - Има… »
Тепић: Дејану Булатовићу желимо све најбоље
Данас 22.12.2022
„Жао нам је што је Булатовић донео такву одлуку и свакако му желимо све најбоље“, кратко је за Данас прокоментарисала Мариника Тепић, шефица посланичког клуба Уједињени, одлуку посланика Дејана Булатовића да напусти овај… »
Булатовић: Оставка неопозива, у уторак ћу објавити разлоге одласка из ССП
Нови магазин 22.12.2022
Досадашњи потпредседник Странке слободе и правде (ССП) Дејан Булатовић саопштио је данас да је поднео неопозиву оставку на све функције у тој странци и да иступа из чланства ССП. На конференцији за новинаре у Скупштини Србије… »
Булатовић након изласка из ССП: Ништа лоше нећу рећи о Ђиласу, до уторка одлука да ли ћу се прикључити другом посланичком…
Нова 22.12.2022
"Ништа нисам заборавио шта је за мене учинио Драган Ђилас, о њему нећу никад ништа лоше рећи, нисам заборавио ни лепе заједничке тренутке у странци, ни кад ми је помогао када је кућа изгорела", рекао је посланик Дејан Булатовић… »
Дејан Булатовић иступио из ССП
Нова 22.12.2022
Досадашњи потпредседник Странке слободе и правде (ССП) Дејан Булатовић саопштио је данас да је поднео неопозиву оставку на све функције у тој странци и да иступа из чланства ССП. Булатовић је у писаној изјави навео да ће о… »
Ђилас о Булатовићевом напуштању ССП: Искрено ми је жао
Данас 22.12.2022
Заиста немам шта да кажем осим да ми је искрено жао, кратко је одговорио Драган Ђилас, лидер Странке слободе и правде, на упит Данаса да коментарише иступање Дејана Булатовића из ССП. Дејан Булатовић је раније саопштио на… »
Булатовић о разлозима изласка из ССП: О Ђиласу ништа лоше нећу рећи
Данас 22.12.2022
Ништа нисам заборавио шта је за мене учинио Драган Ђилас, о њему нећу никад ништа лоше рећи, нисам заборавио ни лепе заједничке тренутке у странци, ни кад ми је помогао када је кућа изгорела, рекао је посланик Дејан Булатовић на… »
Булатовић за Курир о разлозима напуштања ССП: Тињало је месец дана, јутрос сам морао овако да одлучим! Ево шта каже о Ђиласу…
Курир 22.12.2022
Посланик Дејан Булатовић јутрос је обавестио јавност да је поднео неопозиве оставке на све функције у Странци слободе и правде и да је напустио ту партију. Он је објаснио да од јутрос није више потпредседник Странке слободе и… »
Дејан Булатовић иступио из Странке слободе и правде
Еуроневс 22.12.2022
Досадашњи потпредседник Странке слободе и правде Дејан Булатовић потврдио је за Тањуг да је поднео оставку на све функције у тој странци и иступио из чланства ССП. Он је такође рекао да је напустио и посланички клуб… »
Булатовић поднео оставку на све функције у Странци слободе и правде: Ђилас ми остаје пријатељ
Инсајдер 22.12.2022
Народни посланик и досадашњи потпредседник Странке слободе и правде, Дејан Булатовић, изјавио је данас да је поднео неопозиве оставке на све функције у странци и да је напустио ту партију. Он је на конференцији за новинаре у… »
Булатовић о напуштању ССП: Најтежа политичка одлука у животу
Н1 Инфо 22.12.2022
Народни посланик Дејан Булатовић, који је поднео оставку на све функције у Странци слободе и правде, чији је био потпредседник, је рекао да је та његова одлука коначна. Истакао је да је то најтежа политичка одлука коју је донео… »
Дејан Булатовић поднео оставку на све функције у ССП и напустио странку
Глас Шумадије 22.12.2022
Народни посланик Дејан Булатовић изјавио је да је поднео поднео неопозиве оставке на све функције у Странци слободе и правде и да је напустио ту партију. У саопштењу које је медијима упутио Булатовић се наводи да је поднео… »
Ђиласа напустио један од најближих сарадника! Дејан Булатовић иступио из ССП, поднео неопозиву оставку на све функције!
Курир 22.12.2022
Народни посланик Дејан Булатовић обавестио је јавност да је поднео неопозиве оставке на све функције у Странци слободе и правде и да је напустио ту партију. - Користим ову прилику да вас обавестим о томе да сам поднео неопозиве… »
Сазнајемо: Овако изгледа оставка на све функције у Странци слободе и правде коју је поднео Дејан Булатовић
Телеграф 22.12.2022
Булатовић је најавио да ће о детаљима говорити на конференцији за новинаре у Скупштини Србије. Досадашњи потпредседник Странке слободе и правде Дејан Булатовић поднео је оставку на све функције у тој странци и иступио из… »
Дејан Булатовић поднео оставку на све функције у ССП и напустио странку
Н1 Инфо 22.12.2022
Народни посланик Дејан Булатовић изјавио је да је поднео поднео неопозиве оставке на све функције у Странци слободе и правде и да је напустио ту партију. У саопштењу које је медијима упутио Булатовић се наводи да је поднео… »
Дејан Булатовић поднео оставке на све функције у ССП и напустио је
Данас 22.12.2022
Народни посланик Дејан Булатовић изјавио је данас да је поднео поднео неопозиве оставке на све функције у Странци слободе и правде (ССП) и да је напустио ту партију. У саопштењу које је медијима упутио Булатовић наводи се да је… »
Дејан Булатовић поднео оставку на страначке функције и иступио из ССП
Радио сто плус 22.12.2022
Булатовић је у писаној изјави навео да ће о разлозима за ту одлуку ускоро обавестити јавност на конференцији за новинаре. “Поднео сам неопозиве оставке на функције потпредседника ССП и члана ужег Председништва које сам до данас… »
Вести дана »

Због упада у ваздушни простор НАТО-а: Протестна нота руском амбасадору у Лондону
Данас пре 16 минутајош 25 повезаних

Пољопривредници: Радикализоваћемо протест ако држава не испуни захтеве
Нова економија пре 36 минутајош 37 повезаних

Временска прогноза за уторак, 16. септембар: Претежно сунчано и топло, увече киша
Нови магазин пре 2 сатајош 28 повезаних

МУП саопштио да у Новом Саду није коришћен ЦН гас, студенти у блокади затражили истрагу
НИН пре 6 минутајош 10 повезаних

Министар просвете: Полиција присутна у школама у којима постоје одређени безбедносни ризици
Бета пре 3 сатајош 18 повезаних