Povezane vesti
Maja je patila zbog Cara i aleks Neca rekao da je Maja samo tražila razlog da raskine sa Bilalom, skandal
Alo 22.12.2022
Haos za haosom. Sledeće pitanje je voditeljka pročitala Nenadu Laziću Neci. - Daj nam svoje iskreno mišljenje o Maji. Pokušao si da je usmeriš na pravi put, ali džaba - glasilo je pitanje. Printscreen - Ja itekako znam da kada je Maja pričala meni… »
Samo sa njom želi ozbiljno Car samo sa Aleks vidi budučnost, postavio sam sebi jedan cilj, šok
Alo 22.12.2022
Iskreno o svemu. Voditeljka Ivana Šopić u emisiji "Pitanja gledalaca" pročitala je pitanje za Maju Marinković koje se odnosi na njen odnos sa Filipom Carom i Bilalom Brajlovićem. - 20 dana provociraš Cara, pa posle Bilal lud - glasilo je pitanje… »
Šok za crnim stolom Matora iznela stravične detalje Palčicinog intimnog života, bila je sa Erom Ojdanićem?
Alo 22.12.2022
Muk za crnim stolom. Postavljeno je pitanje Palčici. - Ako je Matora mali čovečuljak koji isto radi sa svim devojkama, zašto si dozvolila da ti priđe i upuštala se sa njom u bilo šta - glasilo je pitanje. Printscreen - Nisam očekivala da će se… »
Nisam volela bilala dovoljno Maja krenula da se pravda, pa iznela šok detalje, Milica je zadovoljavala Cara?
Alo 22.12.2022
Haos za crnim stolom. U toku je emisija ''Pitanje gledalaca''. Naredno pitanje postavljeno je Maji Marinković. - Car te je nazvao Maja*itom, a ti sediš i ćutiš. Da li si ti realna? - glasilo je pitanje. Printscreen - Mislim da se šalio, ali ja ću… »
Vesti dana »
Beogradski studenti blokirali Filozofski, Filološki i PMF, zbog represije vlasti nad mladima
Danas pre 17 minutajoš 19 povezanih
Danas blokada Rektorata, Filološkog, Filozofskog i Prirodno-matematičkog fakulteta u Beogradu; Studentski protesti i u Novom Sadu
Insajder pre 42 minutajoš 5 povezanih
Dušan Milanović, koji je uhapšen zbog navodnog terorizma, pušten iz kosovskog pritvora
Danas pre 42 minutajoš 31 povezana