Povezane vesti

Rat na više frontova Jelena svim snagama brani Maju, pa rekla zašto Milica i Aleks nisu za Cara

Rat na više frontova Jelena svim snagama brani Maju, pa rekla zašto Milica i Aleks nisu za Cara

Alo 23.12.2022
Totolno rasulo. U toku je emisija "Gledanje snimaka". Voditelj Milan Milošević vratio se u Belu kuću, a Jelena Golubović nastavila je da ratuje sa zadrugarima zbog Maje Marinković. - Ja sam rekla da ako je gurnuo prste opet je samo nju izdvojio… »
U borbi da se dokaže Zadrugari se uverili da Maja ponovo juri Cara

U borbi da se dokaže Zadrugari se uverili da Maja ponovo juri Cara

Alo 23.12.2022
Izašlo sve na videlo. U toku je emisija "Gledanje snimaka". Voditelj Milan Milošević najavio je drugi prilog, u kojem su zadrugari imali priliku da vide kako Maja Marinković insistira da razgovara sa FIlipom Carem. - Ja imam osećaj da ti njega… »
Hvala mu što me je digao iz kome Maja otkrila da li je Car hteo da bude intiman sa njom

Hvala mu što me je digao iz kome Maja otkrila da li je Car hteo da bude intiman sa njom

Alo 23.12.2022
Žestok početak. U toku je emisija "Gledanje snimaka". Zadrugarima je pušten prvi prilog u kojem je prikazan razgovor Milice Veselinović i Filipa Cara, u kojem je on dodiruje po nogama, a ona predlaže da budu u vezi, što je on odbio. Voditelj Milan… »
I dalje se ponižava Car pokušava da zaštiti Milicu, ona odbija da prihvati odgovornost za svoje postupke

I dalje se ponižava Car pokušava da zaštiti Milicu, ona odbija da prihvati odgovornost za svoje postupke

Alo 23.12.2022
Misli da nigde nije pogrešila. U toku je emisija "Gledanje snimaka". Voditelj Milan Milošević upitao je Milicu Veselinović da li je ozbiljno pitala Filipa Cara da li su njih dvoje u vezi, što su zadrugari imali priliku da vide u prvom prilogu. -… »

Vesti dana »