Повезане вести

Рат на више фронтова Јелена свим снагама брани Мају, па рекла зашто Милица и Алекс нису за Цара

Рат на више фронтова Јелена свим снагама брани Мају, па рекла зашто Милица и Алекс нису за Цара

Ало 23.12.2022
Тотолно расуло. У току је емисија "Гледање снимака". Водитељ Милан Милошевић вратио се у Белу кућу, а Јелена Голубовић наставила је да ратује са задругарима због Маје Маринковић. - Ја сам рекла да ако је гурнуо прсте опет је… »
У борби да се докаже Задругари се уверили да Маја поново јури Цара

У борби да се докаже Задругари се уверили да Маја поново јури Цара

Ало 23.12.2022
Изашло све на видело. У току је емисија "Гледање снимака". Водитељ Милан Милошевић најавио је други прилог, у којем су задругари имали прилику да виде како Маја Маринковић инсистира да разговара са ФИлипом Царем. - Ја имам… »
И даље се понижава Цар покушава да заштити Милицу, она одбија да прихвати одговорност за своје поступке

И даље се понижава Цар покушава да заштити Милицу, она одбија да прихвати одговорност за своје поступке

Ало 23.12.2022
Мисли да нигде није погрешила. У току је емисија "Гледање снимака". Водитељ Милан Милошевић упитао је Милицу Веселиновић да ли је озбиљно питала Филипа Цара да ли су њих двоје у вези, што су задругари имали прилику да виде у… »
Хвала му што ме је дигао из коме Маја открила да ли је Цар хтео да буде интиман са њом

Хвала му што ме је дигао из коме Маја открила да ли је Цар хтео да буде интиман са њом

Ало 23.12.2022
Жесток почетак. У току је емисија "Гледање снимака". Задругарима је пуштен први прилог у којем је приказан разговор Милице Веселиновић и Филипа Цара, у којем је он додирује по ногама, а она предлаже да буду у вези, што је он… »

Вести дана »