Повезане вести
Рат на више фронтова Јелена свим снагама брани Мају, па рекла зашто Милица и Алекс нису за Цара
Ало 23.12.2022
Тотолно расуло. У току је емисија "Гледање снимака". Водитељ Милан Милошевић вратио се у Белу кућу, а Јелена Голубовић наставила је да ратује са задругарима због Маје Маринковић. - Ја сам рекла да ако је гурнуо прсте опет је… »
У борби да се докаже Задругари се уверили да Маја поново јури Цара
Ало 23.12.2022
Изашло све на видело. У току је емисија "Гледање снимака". Водитељ Милан Милошевић најавио је други прилог, у којем су задругари имали прилику да виде како Маја Маринковић инсистира да разговара са ФИлипом Царем. - Ја имам… »
И даље се понижава Цар покушава да заштити Милицу, она одбија да прихвати одговорност за своје поступке
Ало 23.12.2022
Мисли да нигде није погрешила. У току је емисија "Гледање снимака". Водитељ Милан Милошевић упитао је Милицу Веселиновић да ли је озбиљно питала Филипа Цара да ли су њих двоје у вези, што су задругари имали прилику да виде у… »
Хвала му што ме је дигао из коме Маја открила да ли је Цар хтео да буде интиман са њом
Ало 23.12.2022
Жесток почетак. У току је емисија "Гледање снимака". Задругарима је пуштен први прилог у којем је приказан разговор Милице Веселиновић и Филипа Цара, у којем је он додирује по ногама, а она предлаже да буду у вези, што је он… »
Вести дана »
Шкаљарци рањени у пуцњави у Никшићу. Све врви од полиције: Град потпуно блокиран
Блиц пре 36 минутајош 2 повезане
Снимак упада Американаца на танкер код Венецуеле: Хеликоптер надлетао брод, а онда су се командоси спустили конопцима! (видео)
Курир пре 11 минутајош 1 повезана