Povezane vesti
Rat na više frontova Jelena svim snagama brani Maju, pa rekla zašto Milica i Aleks nisu za Cara
Alo 23.12.2022
Totolno rasulo. U toku je emisija "Gledanje snimaka". Voditelj Milan Milošević vratio se u Belu kuću, a Jelena Golubović nastavila je da ratuje sa zadrugarima zbog Maje Marinković. - Ja sam rekla da ako je gurnuo prste opet je samo nju izdvojio… »
U borbi da se dokaže Zadrugari se uverili da Maja ponovo juri Cara
Alo 23.12.2022
Izašlo sve na videlo. U toku je emisija "Gledanje snimaka". Voditelj Milan Milošević najavio je drugi prilog, u kojem su zadrugari imali priliku da vide kako Maja Marinković insistira da razgovara sa FIlipom Carem. - Ja imam osećaj da ti njega… »
Hvala mu što me je digao iz kome Maja otkrila da li je Car hteo da bude intiman sa njom
Alo 23.12.2022
Žestok početak. U toku je emisija "Gledanje snimaka". Zadrugarima je pušten prvi prilog u kojem je prikazan razgovor Milice Veselinović i Filipa Cara, u kojem je on dodiruje po nogama, a ona predlaže da budu u vezi, što je on odbio. Voditelj Milan… »
I dalje se ponižava Car pokušava da zaštiti Milicu, ona odbija da prihvati odgovornost za svoje postupke
Alo 23.12.2022
Misli da nigde nije pogrešila. U toku je emisija "Gledanje snimaka". Voditelj Milan Milošević upitao je Milicu Veselinović da li je ozbiljno pitala Filipa Cara da li su njih dvoje u vezi, što su zadrugari imali priliku da vide u prvom prilogu. -… »
Vesti dana »
Gaza: Ubijeno najmanje 12 Palestinaca u izraelskim akcijama širom Gaze
RTV pre 1 satjoš 16 povezanih
"Volela bih da je gastoz otac mog deteta": Milica Veličković i Terza oči u oči nakon javne prevare: "Ne možeš da me oblatiš narodu"
Blic pre 1 satjoš 17 povezanih
Vučić: Srbija najveći prijatelj Afrike u Evropi, kod nas ne postoji rasizam
RTS pre 1 satjoš 14 povezanih
Oglasio se jodžir nakon što mu je zapaljen automobil: Hitno prodajem ključ od golfa, samo... Jednim potezom sve šokirao (video)
Kurir pre 1 satjoš 13 povezanih