Повезане вести
Предраг Кон је од понедељка пензионер, 40 година "борбе с ветрењачама"
Дневник 24.12.2022
Одлазим у пензију, понедељак, 26. децембар, званично ми је последњи дан на послу. Осећања су ми помешана, изјавио је у интервјуу за Курир епидемиогол Предраг Кон (67). „Није ми жао, далеко од тога, радујем се. Међутим… »
Предраг Кон од понедељка у пензији
Радио 021 24.12.2022
Саветник у Заводу за јавно здравље и бивши члан републичког Кризног штаба за борбу против ковида, епидемиолог Предраг Кон најавио је да ће у понедељак, 26. децембра званично отићи у пензију. "Усклађујем се са одлукама државе, а… »
Предраг Кон одлази у пензију: Ево чиме ће се бавити
Телеграф 24.12.2022
За ово сам био спреман, јер је требало да одем у пензију и раније, јер сам стекао услове. Епидемиолог Градског завода за јавно здравље др Предраг Кон (67) одлази у пензију. Како нам је рекао, у понедељак 26. децембра биће му… »
Предраг Кон иде у пензију: 40 година радног стажа описао као „борбу с ветрењачама“
Нова 24.12.2022
Саветник у Заводу за јавно здравље и бивши члан републичког Кризног штаба за борбу против ковида, епидемиолог Предраг Кон најавио је да ће у понедељак, 26. децембра званично отићи у пензију. „Усклађујем се са одлукама државе, а… »
Велика одлука доктора Предрага кона, повлачи се: "Неко ми је то сугерисао, припремам документацију"
Мондо 24.12.2022
Епидемиолог Предраг Кон након 40 година радног стажа одлази у пензију. Епидемиолог Предраг Кон након 40 година радног стажа одлази у пензију. Епидемиолог прим. др Предраг Кон (67) најавио је да одлази у пензију након 40 година… »
Вести дана »

Марко Ђурић на састанку са америчким конгресменом разговарао о партнерству Србије и САД
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана