Povezane vesti
Nakon što je zvezdan javno ostavio ženu zbog Anđele oglasio se njen bivši: Dugo su bili zajedno, a sad je u Slavnićevom…
Kurir 25.12.2022
Bliski odnos učesnika ''Zadruge 6'' Zvezdana Slavnića i Anđele Đuričić jedna je od centralnih tema u Beloj kući, a on je čak zbog toga odlučio i da javno ostavi svoju suprugu Anu, pred milionskim auditorijumom. Njih dvoje su sve bliži, a sad… »
Njeni neće ni da čuju da im "mangup Zvezdan" bude zet! Anđelina porodica užasnuta - stižu u Zadrugu, a ona zaljubljena!
Mondo 25.12.2022
Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić novi su par o kojem se uveliko priča u Zadruzi, a i sami su priznali da postoje emocije. Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić novi su par o kojem se uveliko priča u Zadruzi, a i sami su priznali da postoje emocije… »
"Ili nije imao kod kuće ono što mu je potrebno, ili..." Posle Zvezdanovog javnog priznanja , oglasio se njegov otac Moka…
Kurir 25.12.2022
Nakon što je Zvezdan Slavnić javno priznao svoje emocije prema Anđeli Đuričić i ostavio suprugu pred milionskim auditorijumom, oglasio se i njegov otac, Moka Slavnić. Slavnim košarkaš, Zoran Moka Slavnić, tvrdi da je do detalja upućen u… »
Ko je žena koju je Zvezdan Slavnić ostavio zbog Anđele u "Zadruzi": Ima dvoje dece i izgleda brutalno, evo kojim se biznisom…
Blic 25.12.2022
Nevenčana žena Zvezdana Slavnić šokirana je ponašanjem supruga u rijalitiju. Pred milionima gledalaca "Zadruga 6" sinoć je Zvezdan Slavnić ostavio nevenčanu suprugu Anu, zbog duplo mlađe Crnogorke, Anđele Đuričić, što je šokiralo mnoge. Ana… »
Zvezdan Slavnić sinoć javno stavio tačku na brak: Zaljubio sam se u Anđelu, Ana izvini
Svet & Skandal 25.12.2022
Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić nerazdvojni su u Zadruzi Kontroverzni učesnik ovogodišnje Zadruge, Zvezdan Slavnić svakodnevno privlači pažnju javnosti svojim postupcima. Nakon afere sa Aleks Nikolić koju nikada nisu priznali, sin legendarnog… »
"Neče zvezdana za zeta" Drugarica Anđele Đuričić razvezala jezik, otkrila šta Đuričići misle o izboru ćerke: Neće…
Alo 25.12.2022
Oglasila se Anđelina drugarica iz Herceg Novog, Zvezdan Slavinić i Anđela Đuričić priznali su svoje emocije, ali su istakli da se između njih ništa konkretno neće desiti isključivo zbog njene porodice. Sin čuvenog košarkaša Zorana Moke… »
Zvezdan Slavnić javno ostavio suprugu Anu zbog Anđele Đuričić! (VIDEO)
Svet plus 25.12.2022
Zvezdan Slavnić javno, pred kamerama rijalitija "Zadruga 6" ostavio suprugu Anu zbog Anđele Đuričić i poručio joj da mu ne dolazi za Novu godinu! U toku emisije ''Igra istine''. Igru je započela Aleksandra Nikolić, postavila je pitanje Zvezdanu… »
Ko je žena koju je Zvezdan Slavnić ostavio zbog anđele: Ima dvoje dece i izgleda brutalno, a evo kojim privatnim biznisom se…
Kurir 25.12.2022
Zvezdan Slavnić je sinoć u Zadruzi javno ostavio svoju dugogodišnju suprugu Anu, kada je pred milionima gledalaca rijalitija priznao da gaji emocije prema Anđeli Đuričić. Iako ranije nije bila poznata javnosti, Ana se u više navrata oglašavala… »
Šok u Zadruzi! Zvezdan ostavio ženu zbog anđele, ne želi da je vidi: Priznao pred kamerama da ju je prevario!
Mondo 25.12.2022
Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić su se toliko zbližili da je on poručio supruzi da ne bi voleo da dođe za Novu godinu. Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić su se toliko zbližili da je on poručio supruzi da ne bi voleo da dođe za Novu godinu… »
Zvezdan Slavnić ostavio ženu uživo u programu zbog anđele! Javno je ponizio, pa joj poručio: Nemoj da mi dolaziš za Novu…
Kurir 25.12.2022
Zvezdan Slavnić zvanično je ostavio svoju suprugu Anu kako bi bio u vezi s cimerkom iz rijalitija, Anđelom Đuričić. Anđeli i Zvezdanu su iz dana u dan popuštale kočnice, a onda je njihov razgovor u radionici šokirao gledaoce. - Moraću da nosim… »
Ostavio ženu, pa se odmah bacio na ljubavnicu: Slavnić ne gubi vreme, krenuo da radi ovo! Anđela pogazila reč datu…
Kurir 25.12.2022
Nakon što je Zvezdan Slavnić javno ostavio svoju suprugu pred milionima gledala uživo u programu, osamio se sa svojom novom dragom u spavaćoj sobi, a onda ju je poljubio u vrat. - Je si li okej? - pitala je Anđela Slavnića. - Jesam, ti se samo… »
"Ana izvini, zaljubio sam se" Zvezdan javno ostavio ženu, pa šokirao: Nemoj mi dolaziti u posetu za novu godinu!
Alo 25.12.2022
Još jedan brak u "beloj kući" je razveden. U toku emisije ''Igra istine'' Zvezdan Slavnić uradio je ono što je najavio, ostavio suprugu zbog Anđele Đuričić. -Javno se izvinjavam mojoj Ani i porodici, iz druženja sa Anđelom dobio sam neku… »
Vesti dana »
Od deteta iz radničke porodice do balkanskog milionera: preduzetnički put Miodraga Kostića
Bloomberg Adria pre 7 minutajoš 65 povezanih
Džon Retklif novi je šef CIA: Tramp izabrao i ambasadora u Izraelu i izaslanika za Bliski istok
Novi magazin pre 5 satijoš 32 povezane