Povezane vesti
Krvarile su mi noge, rekao je da će mi dati 10.000 €! Maja otkrila čime sa bavila u Dubaiju - ispričala sve detalje!
Mondo 27.12.2022
Maja Kovačević poverila se svojim cimerkama iz Zadruge i otkrila čime se bavila tokom boravka u Dubaiju. Maja Kovačević poverila se svojim cimerkama iz Zadruge i otkrila čime se bavila tokom boravka u Dubaiju. Maja Kovačević, nekadašnja učesnica… »
"Rekao je da će mi dati 10.000 evra, krvarile su mi noge" Zadrugarka otkrila čime se bavila u Dubaiju, javnost ostala bez…
Alo 27.12.2022
Zadrugarka je tamo radila u jednom restoranu. Rijaliti učesnica Maja Kovačević se poverila cimerkama kako je izgledao njen život u Dubaiju. Naime, zadrugarka je tamo radila u jednom restoranu, te je do detalja govorila kako se snašla preko granice… »
Vesti dana »
Požari u Srbiji: Teška situacija na Stolovima i stabilizacija u Deliblatskoj peščari
Naslovi.ai pre 36 minutajoš 29 povezanih
VREME DANAS I NAREDNIH DANA: U Nišu 35 stepeni, sutra još toplije – stiže novi nalet vrućine
Glas juga pre 10 minutajoš 40 povezanih
Počinje vanredna sednica Narodne skupštine, na dnevnom redu 59 tačaka
Mašina pre 30 minutajoš 18 povezanih
BLOG UŽIVO Vanredna sednica Skupštine: Pred poslanicima rebalans budžeta i još 58 tačaka dnevnog reda
Insajder pre 1 satjoš 16 povezanih
Mašine kreću za 10 dana; Vučić u Raškom okrugu obećao nove kilometre puta: "Imaćete bukvalno pistu"
B92 pre 26 minutajoš 13 povezanih