Povezane vesti
Razočarao si me Miljana priznala Zvezdanu da joj je pao u očima, on traži razumevanje
Alo 28.12.2022
Nadao se da će ga ona podržati. Miljana Kulić prišla je Anđeli Đuričić i Zvezdanu Slavniću, pa njemu priznala da se razočarala u njega. - Malo si me razočarao, zbog čestitke koju smo zajedno čitali - govorila je Miljana. - Ja sam milsio da ćeš ti da me… »
Šaputanje na uvo Zvezdan ne prestaje da brine o Anđeli, izmamio joj osmeh na lice
Alo 28.12.2022
Uživaju zajedno. Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić stajali su za šankom i uživali u muzici koju je puštao DJ Neba. - Je l' si okej? Neću mnogo da te smaram - rekao je Zvezdan. - Jesam - odgovrila je ona. Njih dvoje su nakon toga počeli da šapuću. - Je l'… »
Vesti dana »
Fico hvali Trampa i napada EU; "Kaja Kalas da podnese ostavku - treba nam novo rukovodstvo"
B92 pre 1 satjoš 37 povezanih
Dok MUP tvrdi da je "postupano po zakonu", policija razbija studentsku blokadu: da li je upotrebljena prekomerna sila na Filozofskom fakultetu? (VIDEO)
Insajder pre 3 satajoš 60 povezanih
Terzić ponosan na Zvezdu i Stankovića: Ovo je naša najbolja evropska utakmica u poslednjih nekoliko godina...
Kurir pre 23 minutajoš 76 povezanih
(Foto) Protest ispred Filozofskog fakulteta u Novom Sadu: Studenti tražili ostavke rektora i dekana
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 23 povezane