Povezane vesti

Molim se da moja deca ne dožive moju sudbinu Snežana sa Kosmeta se obratila Vučiću, zatražila samo jednu stvar

Molim se da moja deca ne dožive moju sudbinu Snežana sa Kosmeta se obratila Vučiću, zatražila samo jednu stvar

Alo 28.12.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je istakao, na početku razgovora sa Srbima sa Kosmeta, da će saslušati sve, i nemoguće zahteve, i da će ostati uz naš narod u svakom slučaju. - To je moj izbor, i kada sam se kandidovao, meni je bila važna… »
Recite mi otvoreno šta očekujete od Srbije Vučić: "Znam da se nalazite pred pritiscima"

Recite mi otvoreno šta očekujete od Srbije Vučić: "Znam da se nalazite pred pritiscima"

Alo 28.12.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saslušao je, u okviru sastanka sa Srbima sa KiM, pitanje predsednik aPrivremenog organa opštine Leposavić u ostavci Zorana Todića. Predsednik Privremenog organa opštine Leposavić u ostavci Zoran Todić je rekao… »
Šta mislite, zašto nisu napali na sever? Vučić: "Nisam poslao šest haubica, više sam ih poslao"

Šta mislite, zašto nisu napali na sever? Vučić: "Nisam poslao šest haubica, više sam ih poslao"

Alo 28.12.2022
Tokom razgovora sa Srbima sa Kosmeta, predsednik Srbije Aleksandar Vučić se dotakao i teme srpskog naoružanja. Vučić je poručio da smo bolje iskoristili prethodnih deset godina od svih drugih, i da brže napredujemo i da imamo vojsku. Ostavite svoj… »

Vesti dana »