Povezane vesti
Ti me razumeš i kad me niko ne razume Sofija Una za kraj godine prigrlila Matoru pred svima
Alo 30.12.2022
Bez dlake na jeziku. Zadrugari imaju priliku da svojoj najomiljenijoj i najneomiljenijoj osobi u Beloj kući kažu ono što im žele za Novu godinu. Sofija Una Manić je dobila reč. - Skeniraš me (Matora), vidiš kad me hvataju moje lude lutke, eto tu je i… »
Našu ljubav ostavljam u ovoj godini Valentina vinula Miljana u nebesa, Tamaris se otvoreno obratila Đoganiju
Alo 30.12.2022
Iskreni do koske. Zadrugari imaju priliku da svojoj najomiljenijoj i najneomiljenijoj osobi u Beloj kući kažu ono što im žele za Novu godinu. Valentina Stanković je dobila reč. - Najomiljenija osoba, neću reći Zvezdana, jer ima neko da ga navede, mislim… »
Ostavila zadrugare bez teksta Anđela izabrala nju za najneomiljeniju osobu, Zvezdan nije u omiljenim?
Alo 30.12.2022
Bez dlake na jeziku. Zadrugari imaju priliku da svojoj najomiljenijoj i najneomiljenijoj osobi u Beloj kući kažu ono što im žele za Novu godinu. Marko Petrušević Petrući je dobio reč. - Miljane želim ti da se iskuliraš, ne sviđa mi se ovo od danas, nije… »
Nikad emotivnije Sanja se rasula u komade kad je poželela Mariji zdravlje i sreću, poletela joj u zagrljaj
Alo 30.12.2022
Nije mogla da se suzdrži. Zadrugari imaju priliku da svojoj najomiljenijoj i najneomiljenijoj osobi u Beloj kući kažu ono što im žele za Novu godinu. Sanja Grujić je dobila reč. - Izviniću se svima za ono što sam rekla ispred salona i zamoliću Boga da mi… »
Vesti dana »
Hag: Tužilaštvo predložilo sudu da bivše lidere tzv. OVK osudi na po 45 godina zatvora, imali cilj da preuzmu KiM
RTV pre 3 minutajoš 40 povezanih
Lindzi Von podvrgnuta još jednoj operaciji posle pada na Zimskim olimpijskim igrama
Euronews pre 13 minutajoš 24 povezane
Kućni pritvor osumnjičenom za prošlogodišnji napad na novinarsku ekipu N1
Beta pre 7 satijoš 8 povezanih