Povezane vesti
Našu ljubav ostavljam u ovoj godini Valentina vinula Miljana u nebesa, Tamaris se otvoreno obratila Đoganiju
Alo 30.12.2022
Iskreni do koske. Zadrugari imaju priliku da svojoj najomiljenijoj i najneomiljenijoj osobi u Beloj kući kažu ono što im žele za Novu godinu. Valentina Stanković je dobila reč. - Najomiljenija osoba, neću reći Zvezdana, jer ima neko da ga navede… »
Ti me razumeš i kad me niko ne razume Sofija Una za kraj godine prigrlila Matoru pred svima
Alo 30.12.2022
Bez dlake na jeziku. Zadrugari imaju priliku da svojoj najomiljenijoj i najneomiljenijoj osobi u Beloj kući kažu ono što im žele za Novu godinu. Sofija Una Manić je dobila reč. - Skeniraš me (Matora), vidiš kad me hvataju moje lude lutke, eto tu… »
Nikad emotivnije Sanja se rasula u komade kad je poželela Mariji zdravlje i sreću, poletela joj u zagrljaj
Alo 30.12.2022
Nije mogla da se suzdrži. Zadrugari imaju priliku da svojoj najomiljenijoj i najneomiljenijoj osobi u Beloj kući kažu ono što im žele za Novu godinu. Sanja Grujić je dobila reč. - Izviniću se svima za ono što sam rekla ispred salona i zamoliću… »
Ostavila zadrugare bez teksta Anđela izabrala nju za najneomiljeniju osobu, Zvezdan nije u omiljenim?
Alo 30.12.2022
Bez dlake na jeziku. Zadrugari imaju priliku da svojoj najomiljenijoj i najneomiljenijoj osobi u Beloj kući kažu ono što im žele za Novu godinu. Marko Petrušević Petrući je dobio reč. - Miljane želim ti da se iskuliraš, ne sviđa mi se ovo od… »
Vesti dana »
Supruga pretučenog Ilije Kostića za Danas: Operacija je završena, povreda bila takva da je morala da se uradi amputacija
Danas pre 9 satijoš 2 povezane
„Hoćemo da pokažemo napredak kao tim i u februaru“: Pešić i u „nebitnim“ mečevima želi kompletnu reprezentaciju
Danas pre 5 satijoš 2 povezane
Dačić o protestima: Policija uzdržana, ali neće se tolerisati drastično narušavanje javnog reda
Blic pre 4 satijoš 1 povezana