Povezane vesti
Jauci i jecaji odzvanjaju imanjem! Zadrugarka grca u suzama, ne može da dođe sebi, A razlog JE ovo
Alo 31.12.2022
Ne može da se sastavi. Anita Stanojlović nakon što ju je Marko Marković prekinuo odnos sa njom otišla je da plače u Rajskom vrtu. Zadrugarka nije mogla da obuzda svoje suze, iz sveg glasa kukala je i plakala. Mi završavamo svaku priču kada ja budem hteo… »
Dao svoj sud Bruno Uremović nikad iskrenije o vezi Cara i Aleks, a evo šta je rekao za zvezdanovu preljubu!
Alo 31.12.2022
Dao svoj sud o parovima. Najbolji prijatelj Filip Cara , Bruno Uremović, prokomentarisao je aktuelna dešavanja u Zadruzi. -Ovo sa Aleks mi je skroz okej, devojka je lepa i normalna. Moram priznati da se dosta promenila i smirila, izgleda da baš prijaju… »
Vesti dana »

Advokatica: Student Bogdan Jovičić napustio Zatvorsku bolnicu u Beogradu i stigao kući
N1 Info pre 12 minutajoš 21 povezana

Tramp: Potpisan istorijski dokument, rat u Gazi je završen, počinje obnova
NIN pre 7 minutajoš 158 povezanih

Hamas oslobodio sve žive taoce, Izrael pustio na slobodu palestinske zatvorenike
BBC News pre 38 minutajoš 44 povezane

Vreli kadrovi na svadbi Uroša Živkovića! Okupio fudbalere i pevačice: Sve vrvi od bujnih dekoltea, golih nogu, a ona je iznenađenje večeri... (foto)
Kurir pre 42 minutajoš 36 povezanih

Selaković: Fon der Lajen će se u Srbiji sastati i s civilnim društvom, a to se nikad pre nije desilo
N1 Info pre 3 satajoš 28 povezanih