Povezane vesti
Jauci i jecaji odzvanjaju imanjem! Zadrugarka grca u suzama, ne može da dođe sebi, A razlog JE ovo
Alo 31.12.2022
Ne može da se sastavi. Anita Stanojlović nakon što ju je Marko Marković prekinuo odnos sa njom otišla je da plače u Rajskom vrtu. Zadrugarka nije mogla da obuzda svoje suze, iz sveg glasa kukala je i plakala. Mi završavamo svaku priču kada ja budem hteo… »
Dao svoj sud Bruno Uremović nikad iskrenije o vezi Cara i Aleks, a evo šta je rekao za zvezdanovu preljubu!
Alo 31.12.2022
Dao svoj sud o parovima. Najbolji prijatelj Filip Cara , Bruno Uremović, prokomentarisao je aktuelna dešavanja u Zadruzi. -Ovo sa Aleks mi je skroz okej, devojka je lepa i normalna. Moram priznati da se dosta promenila i smirila, izgleda da baš prijaju… »
Vesti dana »
Bukti veliki požar u Zagrebu: Gori novinska kuća Vjesnik /video/
Sputnik pre 38 minutajoš 30 povezanih
Nemilosrdni tanderi sve redom gaze! Pao je i rekord franšize: Šej i ekipa nesrećnim Pelikansima spakovali 49 poena za četvrtinu!
Kurir pre 3 minutajoš 54 povezane
I MUP se oglasio zbog nevremena! Prete nam obilne padavine, obratite pažnju na ove 4 stvari
Blic pre 3 minutajoš 19 povezanih
2 Muškarca napadnuta nožem u Novom Beogradu: Imaju rane po rukama i butinama, u bolnici i napadač
Kurir pre 48 minutajoš 12 povezanih