Povezane vesti
Jauci i jecaji odzvanjaju imanjem! Zadrugarka grca u suzama, ne može da dođe sebi, A razlog JE ovo
Alo 31.12.2022
Ne može da se sastavi. Anita Stanojlović nakon što ju je Marko Marković prekinuo odnos sa njom otišla je da plače u Rajskom vrtu. Zadrugarka nije mogla da obuzda svoje suze, iz sveg glasa kukala je i plakala. Mi završavamo svaku priču kada ja budem hteo… »
Dao svoj sud Bruno Uremović nikad iskrenije o vezi Cara i Aleks, a evo šta je rekao za zvezdanovu preljubu!
Alo 31.12.2022
Dao svoj sud o parovima. Najbolji prijatelj Filip Cara , Bruno Uremović, prokomentarisao je aktuelna dešavanja u Zadruzi. -Ovo sa Aleks mi je skroz okej, devojka je lepa i normalna. Moram priznati da se dosta promenila i smirila, izgleda da baš prijaju… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza Srbije krajem decembra 2025: hladno jutro, pretežno sunčano i promenljivo vreme sa prolaznim snežnim padavinama
Naslovi.ai pre 39 minutajoš 28 povezanih
Studenti još jednom poklopili Vučića: Ovo je objašnjenje zbog čega od juče ne silazi sa TV-a
Nova pre 59 minutajoš 52 povezane
Novogodišnji bazar na mestu Ćacilenda: Građani nisu oduševljeni, mada slobodno prolaze - "ovde treba patrijarh da osvešta malo"
N1 Info pre 2 satajoš 22 povezane
Napad dronovima na Putinovu rezidenciju i međunarodne reakcije
Naslovi.ai pre 9 minutajoš 65 povezanih
Cvejić (SRCE): Vučićev jučerašnji rastanak sa ćacilendom na RTS-u trajao sedam minuta, to vredi kao sedam sati na Informeru
Glas Šumadije pre 3 satajoš 28 povezanih