Povezane vesti

Dušica Jakovljević pala sa skutera i upala u reku: Voditeljka progovorila o drami kroz koju je prošla prošle godine…

Dušica Jakovljević pala sa skutera i upala u reku: Voditeljka progovorila o drami kroz koju je prošla prošle godine…

Blic 31.12.2022
Voditeljka Dušica Jakovljević prošlog leta preživela je pravu dramu usled teške saobraćajne nezgode. Naime, Dušica je vozeći se skuterom upala u Savu u blizini Beton hale. Ona je sada otkrila šta se tačno dogodilo i kako je spašena. - Mislila… »
Upala u Savu kompletno obučena, izvlačili je! Dušica Jakovljević preživela dramu i ispričala detalje - "Imala sam sreće"

Upala u Savu kompletno obučena, izvlačili je! Dušica Jakovljević preživela dramu i ispričala detalje - "Imala sam sreće"

Mondo 31.12.2022
Dušica Jakovljević je upala u Savu sa skutera i priznaje da se ulašila, jer zna kakve opasnosti reka nosi sa sobom. Dušica Jakovljević je upala u Savu sa skutera i priznaje da se ulašila, jer zna kakve opasnosti reka nosi sa sobom. Voditeljka… »
Drama na savi! Dušica Jakovljević upala u reku! Voditeljka skliznula sa skutera: Tada sam se ponovo rodila! Ovo se desilo!

Drama na savi! Dušica Jakovljević upala u reku! Voditeljka skliznula sa skutera: Tada sam se ponovo rodila! Ovo se desilo!

Kurir 31.12.2022
Voditeljka Dušica Jakovljević preživela je dramu kada je sa skutera pala u Savu. Ona se prisetila ovog incidenta i ispričala šta se dogodilo i kako je spašena. Nemili događaj desio se prošlog leta kod Beton hale završila. - Mislila sam stvarno da… »

Vesti dana »