Povezane vesti

Milioni, milioni: Danas je važan dan za Nikolu Jokića i ostale Srbe u NBA ligi

Milioni, milioni: Danas je važan dan za Nikolu Jokića i ostale Srbe u NBA ligi

Večernje novosti 01.01.2023
MILIONI ljudi širom planete uzimaju učešća u glasanju za meč "svih košarkaških zvezda", a danas je za njih poseban dan. Foto AP NBA liga je nedavno otvorila glasanje za predstojeći Ol-star meč koji će se odigrati u Juti 19. februara 2023. godine, a ko… »
Jokić poslao poruku Pešiću: Selektore, samo reci kada i ja sam tu...

Jokić poslao poruku Pešiću: Selektore, samo reci kada i ja sam tu...

Srpski centar i zvezda Denvera pričao o brojnim temama, o NBA ligi, priznanjima, evropskoj košarci, Partizanu, Crvenoj zvezdi... FOTO: FIBA.Basketball Međutim, za nas je najvažniji onaj deo o reprezetaciji. MVP najjače lige sveta je otvoreno priznao da… »
Srbija može da računa na Jokića: Dvostruki uzastopni MVP NBA lige govorio o brojnim temama

Srbija može da računa na Jokića: Dvostruki uzastopni MVP NBA lige govorio o brojnim temama

Euronews 01.01.2023
Srpski košarkaš Nikola Jokić, dvostruki uzastopni najkorisniji igrač NBA lige, govorio je u novoj godini za TV Arena sport o karijeri, laskavom priznanju, novim pojačanjima, osvrnuo se na brojne teme, a prokomentarisao je takmičenje u nacionalnom dresu… »
Ko bi rekao: Nikola Jokić otkrio da gleda ABA 2 ligu, KLS, Zvezdu i Partizan obavezno

Ko bi rekao: Nikola Jokić otkrio da gleda ABA 2 ligu, KLS, Zvezdu i Partizan obavezno

Nikola Jokić je prethodne dve godine bio najbolji igrač u NBA ligi, gde je stigao pravo iz ABA takmičenja. FOTO: Tanjug/AP A kako postiže takve rezultate srpski košarkaš je otkrio u velikom intervju za "Arenasport". - Već sedam, osam godina se držim… »

Vesti dana »

Ukrajina bombardovala ruski naftni objekat udaljen 700 kilometara od granice

Ukrajina bombardovala ruski naftni objekat udaljen 700 kilometara od granice

Serbian News Media pre 29 minutajoš 27 povezanih
Upozorenje na snažno nevreme

Upozorenje na snažno nevreme

Serbian News Media pre 19 minutajoš 90 povezanih
Jaćimović: Sutra idem u zatvor

Jaćimović: Sutra idem u zatvor

Vreme pre 6 satijoš 5 povezanih