Повезане вести

Милиони, милиони: Данас је важан дан за Николу Јокића и остале Србе у НБА лиги

Милиони, милиони: Данас је важан дан за Николу Јокића и остале Србе у НБА лиги

Вечерње новости 01.01.2023
МИЛИОНИ људи широм планете узимају учешћа у гласању за меч "свих кошаркашких звезда", а данас је за њих посебан дан. Фото АП НБА лига је недавно отворила гласање за предстојећи Ол-стар меч који ће се одиграти у Јути 19… »
Јокић послао поруку Пешићу: Селекторе, само реци када и ја сам ту...

Јокић послао поруку Пешићу: Селекторе, само реци када и ја сам ту...

Српски центар и звезда Денвера причао о бројним темама, о НБА лиги, признањима, европској кошарци, Партизану, Црвеној звезди... ФОТО: ФИБА.Баскетбалл Међутим, за нас је најважнији онај део о репрезетацији. МВП најјаче лиге света… »
Србија може да рачуна на Јокића: Двоструки узастопни МВП НБА лиге говорио о бројним темама

Србија може да рачуна на Јокића: Двоструки узастопни МВП НБА лиге говорио о бројним темама

Еуроневс 01.01.2023
Српски кошаркаш Никола Јокић, двоструки узастопни најкориснији играч НБА лиге, говорио је у новој години за ТВ Арена спорт о каријери, ласкавом признању, новим појачањима, осврнуо се на бројне теме, а прокоментарисао је… »
Ко би рекао: Никола Јокић открио да гледа АБА 2 лигу, КЛС, Звезду и Партизан обавезно

Ко би рекао: Никола Јокић открио да гледа АБА 2 лигу, КЛС, Звезду и Партизан обавезно

Никола Јокић је претходне две године био најбољи играч у НБА лиги, где је стигао право из АБА такмичења. ФОТО: Тањуг/АП А како постиже такве резултате српски кошаркаш је открио у великом интервју за "Аренаспорт". - Већ седам… »

Вести дана »