Повезане вести
„Осећам се вољено и срећно“: Анђелка Прпић проговорила о трудноћи и афери о којој прича цела Србија
Нова 01.01.2023
Глумица Анђелка Прпић је на самом почетку 2023. године открила да се осећа вољено, али се осврнула и на медијске натписе о томе да чека дете са пријатељем свог бившег супруга. „Баш сам лепо, ушушкано, срећно, испуњено. Некако… »
"Срећна сам и вољена": Након скандала Анђелка Прпић отворила душу: "Умем ја да будем и наџак, нисам навикла на ово"
Блиц 01.01.2023
Већ данима глумица Анђелка Прпић налази се на насловним странама свих медија због информације да носи дете М.Ж. који је био најбољи друг њеног бившег мужа. Она је јуче говорила о томе како треба сада да једе више и како је… »
Вести дана »
Ђедовић Хандановић: За 180.000 домаћинстава нижи рачуни за струју уз помоћ државе
Политика пре 5 минутајош 14 повезаних
Власти издале упозорење: Могућ мега-земљотрес, спремите планове евакуације
Ало пре 5 минутајош 16 повезаних
Ђедовић Хандановић: Више од 180.000 домаћинстава добило ниже рачуне за струју уз помоћ државе
Сербиан Невс Медиа пре 1 сатјош 11 повезаних
Европска држава чланица НАТО-а прогласила ванредно стање: Аеродроми парализовани, паника међу грађанима
Мондо пре 15 минутајош 14 повезаних
ВИДЕО НБА има новог бисера: Трипл-дабл у стилу Јокића за историју, ово се ретко виђа
Нова пре 1 сатјош 18 повезаних