Povezane vesti
Sve je spremno za spektakl Janićijević i Veidman najavile beskompromisnu borbu na Zlatiboru
Alo 04.01.2023
Do poslednjeg gonga, svaki atom snage uložiće u trijumf. Jednoglasno, kratko i jasno nakon zvaničnog merenja bokserki i boksera profi boks spektakla koji nas očekuje 5. januara 2023. u hali Turističko rekreativnog kompleksa Zlatibor sa početkom od 18… »
Boks meč za titulu profesionalne prvakinje Evrope
Užice oglasna tabla 04.01.2023
U četvrtak 05. januara 2023. godine sa početkom u 18 časova u sportskoj hali Turističko rekreativnog kompleksa Zlatibor održaće se boks meč za titulu profesionalne prvakinje Evrope u poluvelter kategoriji između Jelene Janićijević iz Srbije i Sare… »
Vesti dana »

Dodik prepušta dužnost svojoj saradnici Ani Trišić Babić: "Obavljaće poslove u smislu ukaza, ja ostajem, ja sam izabrani predsednik ustavom"
Blic pre 13 minutajoš 5 povezanih

Blic saznaje: Đorđe Z. (21) priznao da je ubio Filipa Ivanovića u Beogradu na vodi: Pomagao mu Marko P. (18), evo kako su isplanirali likvidaciju
Blic pre 7 satijoš 1 povezana

Prelaz Rafa ostaje zatvoren: Izrael čeka da Hamas ispuni obaveze i vrati tela preminulih talaca
Kurir pre 1 satjoš 3 povezane

„Nisam najbolje, hoću da se izvinim svima“: Novak Đoković je ipak posle predaje bio i optimističan na kraju
Danas pre 7 satijoš 1 povezana