Повезане вести
"Нисам случајно смувала ожењеног" Морална љубавница Анђела признала да планира бебу са Звезданом
Ало 05.01.2023
Не престају да шокирају јавност. Звездан Славнић је званично оставио супругу Ану и признао емоције према Анђели Ђуричић која је млађа од њега 22 године, по свему судећи планира и проширење породицер, по завршетку ријалтија. -… »
Ипак је није заборавио? Звездан Славнић проговорио о бившој жени, па открио колико често мисли на њу
Ало 05.01.2023
Отворио душу. Звездан Славнић проговорио је емоцијама према Анђели Ђуричић као и бившој супрузи Ани. -Да ли си се покајао што си рекао за своје емоције према Анђели - гласило је питање. -Наравно да нисам. Не знам, ако му… »
Звездан признао Славнић открио да ли се каје због свега и да ли мисли на жену, шок
Ало 05.01.2023
Искрен до коске. Следеће питање било је за Звездана Славнића. - Да ли си се покајао што си рекао за своје емоције према Анђели - гласило је питање. - Наравно да нисам. Не знам, ако му делујем, баш мислим да делујем апсолутно… »
Вести дана »

Специјални услови за новинаре на Војној паради: „Последњи тренутак је био у 15.59“
Време пре 1 сатјош 17 повезаних

уживо РАТ У УКРАЈИНИ Дњепар под руским ударом; НАТО борбени авиони подигнути у Пољској
Еуроневс пре 29 минутајош 17 повезаних

(БЛОГ) Војна парада у Београду: Очекује се 10.000 учесника, студенти поручили "вратићемо војску народу"
Н1 Инфо пре 54 минутајош 8 повезаних

Симбол снаге, традиције и поноса! Кула Београд засијала у част војне параде "Снага јединства" (видео)
Курир пре 4 сатијош 10 повезаних