Повезане вести
"Нисам случајно смувала ожењеног" Морална љубавница Анђела признала да планира бебу са Звезданом
Ало 05.01.2023
Не престају да шокирају јавност. Звездан Славнић је званично оставио супругу Ану и признао емоције према Анђели Ђуричић која је млађа од њега 22 године, по свему судећи планира и проширење породицер, по завршетку ријалтија. -… »
Ипак је није заборавио? Звездан Славнић проговорио о бившој жени, па открио колико често мисли на њу
Ало 05.01.2023
Отворио душу. Звездан Славнић проговорио је емоцијама према Анђели Ђуричић као и бившој супрузи Ани. -Да ли си се покајао што си рекао за своје емоције према Анђели - гласило је питање. -Наравно да нисам. Не знам, ако му… »
Звездан признао Славнић открио да ли се каје због свега и да ли мисли на жену, шок
Ало 05.01.2023
Искрен до коске. Следеће питање било је за Звездана Славнића. - Да ли си се покајао што си рекао за своје емоције према Анђели - гласило је питање. - Наравно да нисам. Не знам, ако му делујем, баш мислим да делујем апсолутно… »
Вести дана »

Састају се Путин и Зеленски? Трамп верује да још увек постоји могућност да дође до директног сусрета
Курир пре 24 минутајош 63 повезане

Синер закопчан до грла пред Дејвис куп: "Још нисам одлучио..."
Спортске.нет пре 7 минутајош 58 повезаних

Кфор: Потврђујемо изјаве тзв. КБС да су грешком скренули, спремни смо да одговоримо
РТВ пре 1 сатјош 27 повезаних

Европосланици: Студенти заслужују награду Сахаров, боре се за праве, европске вредности
Н1 Инфо пре 2 сатајош 16 повезаних