Повезане вести

"Нисам случајно смувала ожењеног" Морална љубавница Анђела признала да планира бебу са Звезданом

"Нисам случајно смувала ожењеног" Морална љубавница Анђела признала да планира бебу са Звезданом

Ало 05.01.2023
Не престају да шокирају јавност. Звездан Славнић је званично оставио супругу Ану и признао емоције према Анђели Ђуричић која је млађа од њега 22 године, по свему судећи планира и проширење породицер, по завршетку ријалтија. -… »
Ипак је није заборавио? Звездан Славнић проговорио о бившој жени, па открио колико често мисли на њу

Ипак је није заборавио? Звездан Славнић проговорио о бившој жени, па открио колико често мисли на њу

Ало 05.01.2023
Отворио душу. Звездан Славнић проговорио је емоцијама према Анђели Ђуричић као и бившој супрузи Ани. -Да ли си се покајао што си рекао за своје емоције према Анђели - гласило је питање. -Наравно да нисам. Не знам, ако му… »
Звездан признао Славнић открио да ли се каје због свега и да ли мисли на жену, шок

Звездан признао Славнић открио да ли се каје због свега и да ли мисли на жену, шок

Ало 05.01.2023
Искрен до коске. Следеће питање било је за Звездана Славнића. - Да ли си се покајао што си рекао за своје емоције према Анђели - гласило је питање. - Наравно да нисам. Не знам, ако му делујем, баш мислим да делујем апсолутно… »

Вести дана »