Повезане вести
Кампацо о својим осећањима: "Дошао сам у Звезду да играм..."
Спортске.нет 07.01.2023
У изјави за "Спорт клуб" Факундо Кампацо је истакао да једва чека да заигра у Евролиги, али да је тужан што се то, извесно је, неће десити до марта. "Осећам се тужно зато што само желим да играм кошарку. Дошао сам у Звезду зато… »
Кампацо искрен: ‘Осећам се тужно – Дошао сам у Звезду јер желим да играм!’
Хот спорт 07.01.2023
Дефинитивно је привукао много пажње! Повратак Факунда Кампаца у Европу, пропраћен је од стране великог броја навијача. Евролига донела је одлуку да Црвена звезда неће моћи да региструје играче до краја фебруара, што директно… »
Дошао сам у звезду да играм, тужан сам! Факундо Кампацо је ту, а као да није: Нека ме пусте на терен
Мондо 07.01.2023
Аргентинац веома тешко подноси то што му је Евролига забранила наступе све до марта. Аргентинац веома тешко подноси то што му је Евролига забранила наступе све до марта Црвена звезда победила је Валенсију у Шпанији, али тај меч… »
Кампацо за СК: Надам се да ће нешто да се промени
Спорт клуб 07.01.2023
Подели : Плејмејкер Црвене звезде Факундо Кампацо нада се да ће добити шансу да што пре помогне саиграчима и у Евролиги. Звезди је изречена забрана регистровања нових играча и тренера све до 28. фебруара. „Осећам се тужно зато… »
Недовић је пример свим Србима, небитно за кога навијате
Нова 07.01.2023
Небитно је за кога навијате, овај момак је за пример Немања Недовић је са Црвеном звездом савладао Валенсију у 17. Колу Евролиге и то са 77:75, али пажњу јавности није заокупио само понашањем и игром на терену. Убацио је… »
Кампацо се обратио Евролиги: Молим вас, пустите ме да играм
Еуроневс 07.01.2023
Кошаркашки клуб Црвена звезда кажњен је од стране Евролиге забраном регистровања нових играча до марта. То се пре свега односи на Факунда Кампаца, који још нема право наступа, а Звезда не одустаје од поништавања одлуке. Таква… »
Кампацо: Уморан сам и тужан, пустите ме да играм
Дневник 07.01.2023
БЕОГРАД: Кошаркаш Црвене звезде Аргентинац Факундо Кампацо затражио је од челника Евролиге да му дозволе да игра за српског и регионалног шампиона. Кампацо је 19. децембра прошле године потписао уговор са Црвеном звездом до јуна… »
Кампацо проговорио: Само ме пустите да играм, тужан сам
Вечерње новости 07.01.2023
Кошаркаш Црвене звезде Факундо Кампацо поред клупе за резервне играче испратио је победу својих саиграча у Валенсији. ФОТО: М. Вукадиновић Аргентинац је у екипу са Малог Калемегдана дошао да квалитет екипе попне на још један већи… »
Огласио се факундо кампацо: „Уморан сам и тужан због целе ситуације!“
Хот спорт 07.01.2023
Аргентинцу није свеједно. Кошаркаши Црвене звезде Меридиан Бет савладали су синоћ у Ла Фонтети, екипу Валенсије, 77:75, у оквиру 17. кола Евролиге. Црвено-бели су и на овој утакмици били лишени помоћи Факунда Кампаца, за којег… »
„Пустите ме да играм“: Прво оглашавање Кампаца поводом одлуке Евролиге
Данас 07.01.2023
Дошао ред и на Аргентинца да се изјасни о забрани регистровања нових играча, изречене Црвеној звезди. Факундо Кампацо је био са екипом у Валенсији, где су црвено-бели вечерас славили победу у 17. колу Евролиге (75:77), али није… »
(ВИДЕО) „Победа за Милоша и Стефана Стојановића“: Немања Недовић тријумф у Валенсији посветио рањеним Србима на Косову
Данас 06.01.2023
Кошаркаш Црвене звезде послао подршку тинејџеру и момку погођеним из пиштоља након прославе Бадњег дана. Током загревања за вечерас добијени сусрет 17. кола Евролиге у гостима (75:77), сви играчи црвено-белих носили су мајице… »
Недовић послао јаку поруку Србима: "Победу посвећујем Стефану и Милошу, упуцали су их лоши људи"
Вечерње новости 06.01.2023
КОШАРКАШИ Црвене звезде играју против Валенсије у 17. колу Евролиге, а бек домаћина Немања Недовић имао је посебну поруку. ФОТО: Н. Параушић Немања Недовић имао је посебну поруку на леђима. Он је искористио прилику да на леђима… »
Звезда исказала бунт ка евролиги: Кошаркаши истрчали на терен у посебним мајицама (видео)
Вечерње новости 06.01.2023
КОШАРКАШИ Црвене звезде играли су меч 17. кола Евролиге против Валенсије, а на загревање су изашли у посебним мајицама. Принтскрин/Твитер/спорт клуб Мајице са којима су играчи Звезде истрчали на загревање имале су посебан… »
(ВИДЕО) Саиграчи траже „слободу“ за Факунда Кампаца: Кошаркаши Црвене звезде прикључили се „рату“ са Евролигом
Данас 06.01.2023
Црвено-бели загревање за меч са Валенсијом одрадили у мајицама са поруком упућеном челницима елитног такмичења. Како преноси Спортклуб са лица места, кошаркаши Црвене звезде јавно су изразили свој став о „случају Кампацо“ и(ли)… »
Вести дана »
Пронађена два тела у стану у Никшићу; Огласила се полиција: Двоструко убиство; Потрага за убицом у току
Б92 пре 32 минутајош 17 повезаних