Povezane vesti
Reakcije zvaničnika na ranjavanje srpske dece u Štrpcu: Najoštrije osude napada, očekuje se puna istraga
Telegraf 07.01.2023
Dečaci su ranjeni u petak na Badnji dan i njima je pružena pomoć u KBC Gračanica. Nakon što je u petak na Badnji dan došlo do ranjavanja dvojice srpskih dečaka u Štrpcu, usledile su reakcije brojnih zvaničnika, koji su najoštrije osudili napad. Evropski… »
"Šokiran san napadom na srpsku decu" Varheji o ranjenim dečacima, traži punu istragu
Alo 07.01.2023
Evropski komesar za susedsku politiku i proširenje Oliver Varheji izjavio je da je šokiran napadom na dvoje srpske dece u Štrpcu i da od kosovskih vlasti očekuje punu istragu. "Šokiran sam današnjim napadom na dvoje dece u Štrpcu. Ne može biti opravdanja… »
Vesti dana »

Studentu Luki Stevanoviću iz Kragujevca ukinut kućni pritvor
Glas Šumadije pre 42 minutajoš 45 povezanih

Georgiev: Pevaće Vučić Ursuli - "I kad me svi zaborave, nemoj ti, ruku pruži mi"
N1 Info pre 27 minutajoš 48 povezanih

Putin i El Šara u Kremlju: Sirija će poštovati sve ranije sporazume sa Rusijom /video/
Sputnik pre 1 satjoš 32 povezane

Mirka Vasiljević se nije pojavila u tužilaštvu Evo zbog čega je glumica izostala sa saslušanja povodom afere reketiranja Vujadina Savića
Dnevnik pre 1 satjoš 35 povezanih

"Predao sam pismo da Srbija bude izuzeta od novih carina za čelik!" Vučić sa Ursulom fon der Lajen: Nadam se da ćemo imati podršku EU
Blic pre 17 minutajoš 87 povezanih