Povezane vesti

Užasni detalji napada na Stefana! Šiptari ga zaskočili na ulici, a onda je počeo teror Kurtijeve policije!

Užasni detalji napada na Stefana! Šiptari ga zaskočili na ulici, a onda je počeo teror Kurtijeve policije!

Alo 07.01.2023
Ovo nema nigde na svetu. Šokiran sam. Sin je istraumiran, van sebe, ne izlazi iz kuće. U crkvu više ne smemo da idemo pešice, samo kolima. Pretuklo ga je sedam-osam Albanaca iz čista mira dok se vraćao kući sa Božićne liturgije, kaže Ivica… »
„Stefan je šokiran, napadnut je iz čista mira“: Otac mladića kog su Albanci pretukli na Božić

„Stefan je šokiran, napadnut je iz čista mira“: Otac mladića kog su Albanci pretukli na Božić

Sputnik 07.01.2023
Stefan Tomić napadnut je u Klokotu na Kosovu i Metohiji kada je posle liturgije krenuo kod tetke da bude položajnik. Njega je iz čista mira napala i pretukla grupa Albanaca, kaže njegov otac Ivica Tomić. „Bili smo na liturgiji, stariji sin je… »
"Ovo je haos, ne znam više šta da radim" Oglasio se otac povređenog srpskog mladića

"Ovo je haos, ne znam više šta da radim" Oglasio se otac povređenog srpskog mladića

Alo 07.01.2023
Grupa Albanaca, noćas je oko 2.15 napala mladića Stefana Tomića (18) iz Klokota i nanela mu telesne povrede, dok se sa bratom od tetke vraćao s ponoćne božićne liturgije u Crkvi Svetog Petra i Pavla u Klokotu. Stefanov otac Ivica Tomić ispričao… »

Vesti dana »