Povezane vesti
"Ponaša se kao balavica": Zvezdan isprozivao Anđelu, opleo po ljubavnici - neće joj biti dobro kada sazna za ovo
Blic 09.01.2023
Sin Moke Slavnića, Zvezdan Slavnić koji je suprugu prevario sa Anđelom Đuričić u "Zadruzi", imao je žučnu raspravu sa ljubavnicom. Zvezdan nije mogao da dođe sebi posle svađe, te je savete zatražio od cimerke Jovane Tomić Matore. - Ja sam se… »
Ana likuje zbog svađe s ljubavnicom?! Zvezdan popljuvao Anđelu, opleo po njoj iza leđa: Balavica glumi!
Kurir 09.01.2023
Zvezdan Slavnić, nakon žučne raspravre sa Anđelom Đuričić, prepričao je dešavanja Matoroj i tražio savete od nje uz to žestoko pljujući po Đuričićevoj. - Ja sam se zaljubio i rekao svoje. Je l' piše negde da moram da... Ne mogu ja da se… »
Vesti dana »
Ekskluzivno: Poznato ko će zameniti Gorana Vesića i Tomislava Momirovića na čelu dva ministarstva
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Bivši hrvatski ministar zdravlja Vili Beroš pušten iz zatvora: „Ovo je šok za mene“
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
Kraj pravnih bitaka za Trampa! Specijalni tužilac odbacuje optužbe protiv novog/starog predsednika SAD za prevaru za izborima
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
U Kragujevcu uhapšen muškarac zbog nedozvoljenog poseda oružja i municije
Danas pre 8 satijoš 1 povezana