Povezane vesti
Desiće se veliki potres na nebu Aatrolog otkrio koji horoskopski znak će promeniti život za 180 stepeni
Alo 09.01.2023
Računajući numerološku formulu Srbije, videh da mi u naredne dve do četiri godine u potpunosti zatvaramo karmički krug svih negativnih čvorova koje smo svi prošli. Iznenadio sam se, to u prevodu znači da mi u naredne četiri godine završavamo sa svim… »
Ove nedelje vam sledi neverovatna transformacija! Detaljna prognoza numerologa - neki menjaju život iz korena
Mondo 09.01.2023
Astrolog i numerolog Stefan Dragojlović otkriva šta nas čeka u ovoj nedelji. Astrolog i numerolog Stefan Dragojlović otkriva šta nas čeka u ovoj nedelji. Nedelja u koju smo ušli počinje brojem osam, a šta nam ona donosi po horoskopu, otkrio je astrolog i… »
Vesti dana »
10 lokacija na kojima će Beograđani moći da se rashlade: Grad postavlja cisterne, radiće sve javne česme
Nedeljnik pre 1 satjoš 45 povezanih
Srbija pod udarom jakog toplotnog talasa, temperature dostižu 40 stepeni
Naslovi.ai pre 27 minutajoš 88 povezanih
AMSS objavio najnovije stanje: Evo gde se čeka na granicama ovog popodneva
Moj Novi Sad pre 47 minutajoš 31 povezana
Pregovori SAD i Irana: Tramp otkazao napad, Teheran demantuje direktne razgovore
Naslovi.ai pre 57 minutajoš 32 povezane
(Foto) Mlađa ćerka Suzane Mančić podelila sliku iz bolnice nakon porođaja: "Od danas se odazivam samo na tetka"
Blic pre 7 satijoš 28 povezanih