Povezane vesti
Desiće se veliki potres na nebu Aatrolog otkrio koji horoskopski znak će promeniti život za 180 stepeni
Alo 09.01.2023
Računajući numerološku formulu Srbije, videh da mi u naredne dve do četiri godine u potpunosti zatvaramo karmički krug svih negativnih čvorova koje smo svi prošli. Iznenadio sam se, to u prevodu znači da mi u naredne četiri godine završavamo sa svim… »
Ove nedelje vam sledi neverovatna transformacija! Detaljna prognoza numerologa - neki menjaju život iz korena
Mondo 09.01.2023
Astrolog i numerolog Stefan Dragojlović otkriva šta nas čeka u ovoj nedelji. Astrolog i numerolog Stefan Dragojlović otkriva šta nas čeka u ovoj nedelji. Nedelja u koju smo ušli počinje brojem osam, a šta nam ona donosi po horoskopu, otkrio je astrolog i… »
Vesti dana »

Pripadnici MUP napadnuti na raskrsnici Bulevara i Ruzveltove, povređen policajac
Insajder pre 59 minutajoš 8 povezanih

Opozicija bez fokusa za produžetke u Kosjeriću: Šta može da se zaključi iz izbora na kojima je glasalo samo 350 ljudi
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

„Stanite na stranu naroda“: Studenti i đaci pozvali policiju da ne budu „oružje trulog sistema“
Nedeljnik pre 19 minutajoš 1 povezana