Povezane vesti
Desiće se veliki potres na nebu Aatrolog otkrio koji horoskopski znak će promeniti život za 180 stepeni
Alo 09.01.2023
Računajući numerološku formulu Srbije, videh da mi u naredne dve do četiri godine u potpunosti zatvaramo karmički krug svih negativnih čvorova koje smo svi prošli. Iznenadio sam se, to u prevodu znači da mi u naredne četiri godine završavamo sa svim… »
Ove nedelje vam sledi neverovatna transformacija! Detaljna prognoza numerologa - neki menjaju život iz korena
Mondo 09.01.2023
Astrolog i numerolog Stefan Dragojlović otkriva šta nas čeka u ovoj nedelji. Astrolog i numerolog Stefan Dragojlović otkriva šta nas čeka u ovoj nedelji. Nedelja u koju smo ušli počinje brojem osam, a šta nam ona donosi po horoskopu, otkrio je astrolog i… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO „Mašinerija zla“ provocira Dijanu Hrku, sa razglasa u „ćacilendu“ trešti muzika: Studenti koji pešače poslali važnu poruku
Nova pre 59 minutajoš 51 povezana
Pogledajte kako se komandat JZO Marko Kričak juče šetao pred „ćacilendom“ uoči akcije hapšenja građana VIDEO
Nova pre 10 minutajoš 29 povezanih
Opozicija o leks specijalisu za Generalštab: Abolicija odgovornih za falsifikovanje dokumentacije i urušavanje pravne države
N1 Info pre 24 minutajoš 40 povezanih
Psihoterapeut: Muzika koju puštaju iz "Ćacilenda" Dijani Hrki je tortura i produkt perverznog uma
Radio 021 pre 1 satjoš 88 povezanih
Vladimir Štimac uhapšen drugi put – tužilaštvo tvrdi da je podstrekavao napad ispred Skupštine
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 29 povezanih