Povezane vesti
Legendarni sportista i šampion Evrope ima rak: Objavio detalje svoje teške borbe - Stomak mi je kao švajcarski sir!
Mondo 10.01.2023
Godinama prvi pivotmen nacionalnog tima Nemačke sada se bori sa opakom bolešću. Godinama prvi pivotmen nacionalnog tima Nemačke sada se bori sa opakom bolešću. Jedan od najbeskompromisnijih rukometaša svog vremena, osvajač tri srebra i jednog zlata na… »
Legendarni rukometaš otkrio istinu: Imam rak, stomak mi je pun ožiljaka
Večernje novosti 10.01.2023
Nekadašnji reprezentativac Nemačke otkrio da vodi borbu sa opakom bolešću. FOTO: EPA Osvajač tri srebra i jednog zlata na velikim takmičenjima za svoj nacionalni tim Klaus Diter Petersen bije najtežu bitku u svom životu. Nemac koji je 340 puta nastupio… »
Vesti dana »
"Ukrajinska vojska će biti ojačana i spremna za sledeću zimu": Zelenski otkrio kako će Kijev potrošiti 90 milijardi evra zajma od EU
Kurir pre 2 satajoš 74 povezane
Vreme za dogovor ističe: Tramp: Sporazum sa Iranom biće postignut samo kada to bude odgovaralo SAD
Dnevnik pre 1 satjoš 23 povezane
Radnički pobedio Javor 3:2 u Nišu, Šestjuk dvostruki strelac u važnoj borbi za opstanak
Glas juga pre 28 minutajoš 22 povezane
O zapleni broda s crnogorskim pomorcima - Ambasador Irana: "Nemamo nikakav problem s vama"
B92 pre 4 satijoš 25 povezanih
Usvojeni novi zakoni: Stroža pravila za trgovce i zabrana prodaje cigareta maloletnicima
Euronews pre 8 satijoš 43 povezane