Povezane vesti
Obezbeđenje U pripravnosti Jeleni prekipelo, pa sasula Dragiću sve u lice: Sram te bilo
Alo 10.01.2023
Haos se ne smiruje. Zorica Marković nakon što je polila Ivana Dragića, Jelena Golubović je krenula da ga proziva i da mu prebacuje njegove izgovorene reči. - Evo ja sam invalid, ovako se invalidi ponašaju. Tebe gladan ku*ac pravio - dodala je Zorica. -… »
Zorica i ivan u klinču Dragiću pala roletna, udario na Markovićevu, ona mu odbrusila: Peder si a je*eš ovu devojku
Alo 10.01.2023
Totalno ludilo. Ivan Dragić zamerao je Zorici Marković njenu podelu budžeta kao i njeno slanje određenih zadrugara u prodavnicu. Tokom rasprave sa njom došlo je do zamalo i fizičkog kontakta. - Podržavam Ivana, pravite galamu nismo mi u škupštini. Mićo… »
Vesti dana »
Vreme danas: Sveže jutro, a tokom dana sunčano i do 26 stepeni
Glas Zaječara pre 4 satijoš 25 povezanih
Pilot pokušao da sruši putnički avion! Otkriveno šta se desilo na letu iz Dubaija, pojavili se krvavi snimci iz kokpita
Mondo pre 25 minutajoš 34 povezane
Ministarstvo odbrane Rusije: Masovni napad na Kijev, pogođeni komunikacioni centri i energetska postrojenja
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 20 povezanih
Đedović Handanović: Očekujem da danas bude potpisan nastavak gasnog aranžmana sa Rusijom
NIN pre 4 minutajoš 18 povezanih