Povezane vesti
Obezbeđenje U pripravnosti Jeleni prekipelo, pa sasula Dragiću sve u lice: Sram te bilo
Alo 10.01.2023
Haos se ne smiruje. Zorica Marković nakon što je polila Ivana Dragića, Jelena Golubović je krenula da ga proziva i da mu prebacuje njegove izgovorene reči. - Evo ja sam invalid, ovako se invalidi ponašaju. Tebe gladan ku*ac pravio - dodala je Zorica. -… »
Zorica i ivan u klinču Dragiću pala roletna, udario na Markovićevu, ona mu odbrusila: Peder si a je*eš ovu devojku
Alo 10.01.2023
Totalno ludilo. Ivan Dragić zamerao je Zorici Marković njenu podelu budžeta kao i njeno slanje određenih zadrugara u prodavnicu. Tokom rasprave sa njom došlo je do zamalo i fizičkog kontakta. - Podržavam Ivana, pravite galamu nismo mi u škupštini. Mićo… »
Vesti dana »

Demonstranti na adresi vesića i Vučevića! U Kraljevu razbijeni prozori na prostorijama SNS, policiju gađaju flašama: U Beogradu protest ispred Pionirskog parka (foto/video)
Blic pre 47 minutajoš 2 povezane

Izrael reagovao na britanski ultimatum: Starmer razbesneo Netanjahua: "Šteti naporima da se postigne primirje"
Blic pre 2 satajoš 2 povezane

Univerzitet u Beogradu: Broj prijavljenih na konkurs za studije veći od broja slobodnih mesta
Danas pre 3 minutajoš 2 povezane