Повезане вести

Принц Хари негира да се хвалио убиством талибана

Принц Хари негира да се хвалио убиством талибана

Слободна Европа 11.01.2023
Британски принц Хари (Харри) демантовао је да се хвалио убиством 25 талибанских бораца док је био на дужности у Авганистану. У интервјуу за америчку мрежу ЦБС рекао је да су медији извукли из контекста оно што је написао у… »
Принц Харри: Тврдње да сам се хвалио убиством 25 талибана су опасна лаж

Принц Харри: Тврдње да сам се хвалио убиством 25 талибана су опасна лаж

Ал Јазеера 11.01.2023
Принц Харри је оптужио новинаре да су његове ријечи извукли из контекста, наводећи да је спиновање угрозило његову породицу. Британски принц Харри рекао је да су тврдње да се у тек објављеним мемоарима хвалио убиством 25… »
Принц Хари: Тврдње да сам се хвалио убиством 25 талибана су опасна лаж

Принц Хари: Тврдње да сам се хвалио убиством 25 талибана су опасна лаж

Телеграф 11.01.2023
Хари је у изјави за америчку телевизију оптужио новинаре да су његове речи извукли из контекста, наводећи да је спиновање угрозило његову породицу. Британски принц Хари рекао је да су тврдње да се у тек објављеним мемоарима… »
Краљевска породица: Шта је принц Хари написао у мемоарима о убијању талибана у Авганистану и зашто је љут на штампу

Краљевска породица: Шта је принц Хари написао у мемоарима о убијању талибана у Авганистану и зашто је љут на штампу

BBC News 11.01.2023
Принц је оптужио део медија за спиновање и вађење његових речи из контекста. Принц Хари каже да су тврдње да се у тек објављеним мемоарима хвалио убиством 25 талибанских бораца док је био на дужности у Авганистану „опасна… »
Шта је принц Хари написао у мемоарима о томе како је убио 25 талибана у Авганистану

Шта је принц Хари написао у мемоарима о томе како је убио 25 талибана у Авганистану

Нова 11.01.2023
Принц Хари каже да су тврдње да се у тек објављеним мемоарима хвалио убиством 25 талибанских бораца док је био на дужности у Авганистану „опасна лаж“, преноси ББЦ на српском. Принца су критиковали поједини бивши британски војни… »

Јужне вести 11.01.2023
Принц Хари каже да су тврдње да се у тек објављеним мемоарима хвалио убиством 25 талибанских бораца док је био на дужности у Авганистану „опасна лаж". Принца су критиковали поједини бивши британски војни званичници због навода… »

Вести дана »